Acasă Actualitate -Conspiratia tacerii- in dosarul istoricului pedofil Kurt Treptow

-Conspiratia tacerii- in dosarul istoricului pedofil Kurt Treptow

DISTRIBUIȚI

Este agent al serviciilor secrete americane? Este pedofil sau doar isi acoperea activitatea de racolaj? Mai este in tara sau a fost -extras-? Nimeni nu poate spune, deocamdata, nimic.

Oficial, Parchetul Curtii Supreme de Justitie ii cerceteaza pe Tatiana Popovici si pe William Kurt Treptow in legatura cu provenienta, continutul si destinatia unor videocasete, dischete, compact-discuri, filme foto, fotografii si alte materiale asemanatoare, confiscate in urma perchezitiei din 11 septembrie 2002, intr-un imobil din municipiul Iasi. Ceea ce nu mentioneaza Parchetul General este de ce a fost luat dosarul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi si cum s-a desfasurat ancheta. -Avand in vedere ca faptele pentru care se efectueaza cercetari sunt susceptibile a aduce atingere moralei si vietii intime a unor persoane, urmarirea penala se desfasoara in conditii de confidentialitate, potrivit dispozitiilor legale in materie-, arata viclean, intr-un comunicat, Ministerul Public.

La randul sau, Ambasada SUA in Romania a anuntat, prin biroul sau de presa, ca nu are nici o informatie oficiala despre cazul lui William Kurt Treptow, precizand, in acelasi timp, ca legislatia americana interzice autoritatilor sau institutiilor Statelor Unite sa ofere informatii despre persoanele particulare, cetateni ai SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.