Acasă Actualitate Contestațiile la controalele și deciziile ANAF vor fi depuse și soluționate la...

Contestațiile la controalele și deciziile ANAF vor fi depuse și soluționate la ministerul de Finanțe

DISTRIBUIȚI

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a declarat că vrea să schimbe mentalitatea angajaților ANAF și să asigure informatizarea instituției, în acest an.

„Cine se va alinia la această schimbare, bine, cine nu, se vor supăra, vor face scandal, mesaje pe internet, pe online. Am spus clar, ca şi politică a ANAF-ului, ne vom concentra, fără să risipim resurse financiare şi umane, şi nu numai pe aceste zone mici unde nu acolo este marea corupţie, asta o dată. Doi la mână, vor fi nişte modificări legate de ANAF în sensul de a aduce la Ministerul de Finanţe anumite activităţi care vor ajuta foarte mult mediul economic, chiar şi această funcţie de mediere” a declarat ministrul de finanțe. Eugen Orlando Teodorovici a vorbit la Antena 3 despre o schimbare ”radicală” în relația fiscului cu firmele private.
„Când o companie are o problemă nu contestă tot la ANAF, e clar că ANAF-ul nu va da un alt punct de vedere decât cel pe care l-a dat iniţial, şi aici Ministerul îşi va asuma să tranşeze într-un fel sau altul această problemă a unui om de afaceri, este o schimbare radicală şi la care s-a ţinut cu ambele mâini, o anumită persoană sau un grup de persoane, pentru că nu vor să dea din mână ce înseamnă putere, asta înseamnă putere pentru sistem”, a declarat Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.