Acasă Actualitate Costin: I-am spus lui Ponta să stea departe de protestul nostru sindical,...

Costin: I-am spus lui Ponta să stea departe de protestul nostru sindical, riscă să îl compromită

DISTRIBUIȚI

Președintele BNS, Dumitru Costin, a declarat, ieri, după o întålnire cu liderii PSD, că i-a transmis lui Victor Ponta să „stea departe“ de acțiunile sindicale de protest, să nu le „compromită“ prin „imixtiunea“ politicului.
Costin a afirmat, după întålnirea pe care liderii sindicali ce au participat și la ședința CES au avut-o cu membri BPN ai PSD, că le-a transmis social-democraților să nu intervină în mișcările de protest ale sindicatelor.
„Nu am negociat nimic cu PSD. Din păcate, am văzut că și-au asumat astăzi în spațiul public un mesaj de sprijin și de solidaritate pentru manifestația sindicală. Noi, cei din BNS, ne-am permis să avem o replică tot în spațiul public. Le-am cerut să stea cåt mai departe de protestul nostru sindical, pentru că altfel riscă să îl compromită și tot ce facem noi ca actor sindical să fie transformat în demers de natură politică“, a spus el.
Costin a afirmat că declarația de luni a lui Victor Ponta, despre susținerea demersului sindicatelor, a fost „o eroare“. „Să ne lase pe noi să ne facem protestele sindicale așa cum știm noi să le facem de 20 de ani. Nu avem nevoie de imixtiunea politicului în demersurile noastre“, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.