Acasă Actualitate Cresc tarifele RATB

Cresc tarifele RATB

DISTRIBUIȚI

Consilierii municipali au aprobat proiectul de hotărâre privind majorarea prețurilor biletelor și abonamentelor pe mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport București (RATB). Data exactă  de la care se va face scumpirea va fi stabilită ulterior validării proiectului de hotărâre de către Prefectură.
Prețul unui bilet cu o călătorie va crește cu 18,18 la sută, de la 1,1 lei la 1,3 lei.
Un abonament pentru o linie integral urbană va crește de la 25 lei/lună la 30 lei/lună (creșterea fiind de 20 la sută), pentru două linii integral urbane prețul ar urma să crească de la 30 lei/lună la 35 lei/lună (creștere 16,66 la sută), iar un abonament general integral urban ar urma să fie scumpit cu 25 de procente, de la 40 lei/lună la 50 lei/lună.
Prețul pentru abonamentele fracționate va crește cu 14,29 la sută în cazul celor de o zi nenominal urban, de la șapte la opt lei, cu 13,33 la sută pentru abonamentele de șapte zile nominale urban, respectiv de la 15 la 17 lei, și cu 13,64 la sută pentru abonamentele pentru 15 zile nominale urban, adică de la 22 la 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.