Acasă Actualitate Senină, Monica Pop anunță că Vlad Voiculescu este un demon și un...

Senină, Monica Pop anunță că Vlad Voiculescu este un demon și un dușman al poporului pentru că tatăl lui a făcut un accident de mașină în 1999

DISTRIBUIȚI

Văzând că nimeni nu a făcut leucemie de la vaccinul anti-COVID așa cum anunțase  ea la Antena 3 și România TV, Monica Pop a vituperat la adresa fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Pop spune că acesta nu a avut un tată care să îi ofere suport moral și care să îl învețe diferența dintre bine și rău. Monica Pop face referire la accidentul de circulație provocat de tatăl lui Vlad Voiculescu, accident în urma căruia o persoană a murit, dar pentru care tatăl fostului ministru nu a plătit, fiind grațiat.

„I-am scris un mesaj în care i-am zis: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie. Orice tată spune copilului când greșește. Acum dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată. Este dezonorant ceea ce au făcut. Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă. El este un demon. Este duşmanul poporului”, a spus medicul Monica Pop, potrivit România Tv.

4 COMENTARII

  1. MONICA POP este de profesie medic, are o imagine pozitiva si o buna reputatie profesionala in randul corpului medical, iar expertiza dumneaei profesionala, opiniile sale publice – vizavi de moralitatea / lipsa oricarei asumari a unor riscuri la adresa sanatatii populatiei din partea Big Farma in raport cu tarile ce importa vaccinuri a transformat-o tinta nemeritata.
    Nu este lipsit de importanta ca intr-o tara cu asa zis drept de opinie la exprimare, televizunile platite anterior din bani publici si asa zisi redactori de presa aflati pe statele de plata ale lideriilor PSD, ataca in mod direct politicile publice din domeniul sanatatii folosindu-se de doamna MONICA POP.
    Iar cei de la conducerea politica, adica alianta PNL -USR -UDMR procedeaza cum nu se poate mai deficitar din punct de vedere al comunicarii publice pe subiectul campanieie vaccinarii pe tema COVID, arunca cu bani publici ca si PDS-istii la alte teviziuni păublic, fara sa iasa la lupta c.u oameni bine pregatiti profesional, facand gafe dupa gafe in acest domeniu extrem de sensibil.
    Din acest motiv, actualei coalitii nu -i ramane decat sa procedeze in mod cinic, trunchind din interviurile date de MONICA POP, pentru a -i distruge reputatia profesionala si a face totodata pe plac pe zona Big Farma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.