Acasă Actualitate CSM a respins plângerea pesedistului Chris Terhes împotriva președintei ÎCCJ

CSM a respins plângerea pesedistului Chris Terhes împotriva președintei ÎCCJ

DISTRIBUIȚI

Candidat la europarlamentare pe lista PSD, un oarecare Chris Terhes a făcut o plângere la CSM împotriva Cristinei Tarcea cel mai probabil ca să-l lingușească pe Liviu Dragnea. CSM a respins însă plângerea: ”Cu majoritate, respinge excepția nulității absolute a acțiunii disciplinare motivată de încălcarea principiului repartizării aleatorii a sesizării.

Cu majoritate, admite excepția nulității absolute a acțiunii disciplinare motivată de lipsa capacității procesuale de folosință a petentei care a formulat sesizarea.

Constată nulitatea absolută  a acțiunii disciplinare exercitată de Inspecția Judiciară împotriva pârâtei judecător Iulia Cristina Tarcea – președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru săvârșirea abaterilor disciplinare prevăzute de art. 99  lit. f) și o) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.”.

1 COMENTARIU

  1. Terhes este EDITAT de securistul Voiculescu. „Coalitia Romanilor pentru combaterea coruptiei” al carei presedinte pretinde ca este, este o impostura inregistrata la el in apartament, intr-un complex jegos din Irvine, California, numit „San Mateo Apartments”. Probabil ca aceasta colitie este formata din el insusi, cam la fel ca unjr al EDITAT Dana Garbovan.
    As fi curios cum a plecat raspopitul (ca biserica greco-catolica l-a dat afara din cauza acitvitatii politice) in USA imediat dupa ce a terminat facultatea. Omul traieste pe picior prea mare pentru ceea ce castiga, motiv pentru care l-am raportat la IRS (venituri nedeclarate) si la CIA (agent rus). Astia se misca greu, dar si cand il apuca o sa fie vai de cozonacul lui de gravidel (terhes=gravida in maghiara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.