Acasă Actualitate Cu noi greșeli gramaticale Dăncilă anunță că fără ea măcar premier, România...

Cu noi greșeli gramaticale Dăncilă anunță că fără ea măcar premier, România e în haos

DISTRIBUIȚI

”Dragi colegi, vă mulțumesc pentru modul în care v-ați implicat, pentru toată munca care am depus-o”, a glăsuit Viorica Dăncilă în debutul ședinței de guvern de vineri, prima ședință după ce Parlamentul a votat moțiunea de cenzură care a dus la demiterea executivului.

”E datoria noastră să limităm efectele devastatoare ale haosului în care președintele Klaus Iohannis a aruncat țara. Îmi doresc ca perioada de instabilitate să se încheie cât mai repede pentru că blocajul provocat de Iohannis durează de prea mult timp. Am avut una dintre cele mai eficiente guvernări din ultimii 30 de ani. Avem curajul să ne uităm în ochii românilor pentru că nu am luat nici o măsură în detrimentul lor. Am crescut salariile și pensiile, am asigurat sumele necesare în buget, am adus echitatea în sistemul de pensii”, a adăugat Dăncilă.

Așadar fără ea la Palatul Victoria, țara e în haos. Lasă, poate o aleg românii președintă. Repede, o oglindă pentru țoapa din Videle să se pupe-n ea!

1 COMENTARIU

  1. Da si tu ma curentule stiri noi,astea cu Viorica si greselile ei de exprimare fac parte din banalul cotitian,nu mai mira pe nimeni pentru ca o cunoaste toata tara pe doamna de la Videle.Spun asta pentru ca mie imi plac mai mult tampeniile pe care le spune Viorica, defapt aia de la „LAS FIERBINTI”cred ca de la ea s-au inspirat intr-o proportie destul de mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.