DISTRIBUIȚI

Era 15 august 1992, la Constanţa. Președintele în funcție Ion Iliescu, ia parte la festivităţile dedicate Zilei Marinei. În faţa Prefecturii Constanţa, lumea se îmbulzeşte să-l vadă şi să-l atingă pe noul tătuc. Baia de mulţime este însă perturbată de un grup de protestatari care cer zgomotos demisia lui „Ilici“. Un ziarist de la Telegraf, investigatorul Paul Pârvu, îl abordează cu întrebări despre Revoluţie, despre Piaţa Universităţii, despre KGB, Moscova şi influenţa sovietică. Pentru prima şi ultima dată în viaţa lui, Ion Iliescu îşi pierde cumpătul. Se înfurie pe ziaristul extrem de insistent înl apostrofează „Măi animalule!“. 30 de ani mai tîrziu un alt tătuc, de data asta local, președintele PSD Vaslui și al Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, în timpul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României după ce și-a rostit discursul în Piața Civică din oraș, în fața a mii de oameni, președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, a fost huiduit de câteva persoane. Buzatu, rămas fără putere, cu fiul zburat din funcția de secretar de stat ca o măsea stricată, a răbufnit: “măi, tiembielulie, măi!”.
CEDO a decis în mai multe sentințe că politicienii trebuie să tolereze critica chiar și atunci când e insultătoare. Că e una din datoriile lor. Politicienii de la PSD, însă sunt lipsiți de educație: Olguța, Manda, Firea, Bădălău, Ponta, Codrin Ștefănescu, Aurelian Bădulescu și alții sunt mârlani și jignesc românii.
În 30 de ani, tot mai mulți români au înțeles că așa iubește PSD românii.

Ascultă-l pe Buzatu băut la Antena 3

1 COMENTARIU

  1. Am vazut inregistrarile cu liderul PSD Cluj Alexa… Cred ca „baietii” (blu eyes, of course) au tolba plina. In afara de alea pe care si le fac singuri prostii…Ca mai vin niste alegeri si PSD ul tre sa ajunga pe la 5% maxim…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.