Home Actualitate Cum poți ajunge la închisoare după graffiti, crezându-te vreun artist

Cum poți ajunge la închisoare după graffiti, crezându-te vreun artist

DISTRIBUIŢI

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul de Investigații Criminale au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Cluj Napoca și în municipiul Oradea, în dosare penale privind infracțiunea de distrugere prin aplicarea de desene stil graffiti pe vagoanele trenurilor de călători și de marfă aflate în circulație.

Activitatea infracțională a persoanelor a fost documentată în perioada mai 2021 – februarie 2023, în mai multe dosare penale în care sunt vizate persoane cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, cu suportul de specialitate a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj Napoca.

În urma perchezițiilor desfășurate, 4 persoane au fost conduse la sediul unităților de poliție, în vederea audierilor.

Prejudiciul total în aceste cauze este de peste 250.000 de lei, iar pentru îndepărtarea desenelor și rescrierea numerelor de identificare și a datelor necesare pentru exploatarea vagoanelor în conformitate cu legislația de specialitate în vigoare a fost necesară retragerea din circulație a vagoanelor respective.

2 ARII

  1. In Bucuresti nu se face nimic.Arata ca pielea lui Alex Velea.Nicio suprafata plana nu scapa de mazgaliturile „artistilor”.E oribil.Face-ti ceva ca orasul asta sa arate a oras,nu ca un wc public.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.