Home Actualitate A construit un ponton de acostare și acum are dosar penal

A construit un ponton de acostare și acum are dosar penal

DISTRIBUIŢI

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați – Postul de Poliție Transporturi Navale Brăila și Postul de Poliție Transporturi Navale Gropeni au identificat un ponton plutitor în zona km. 176, pe malul stâng al fluviului Dunărea, la care erau acostate mai multe ambarcațiuni de agrement.

În urma verificărilor, proprietarul pontonului, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Brăila, a declarat că în perioada anilor 2021-2023, a construit și amplasat pe malul stâng, în albia minoră a fluviului Dunărea, zona km 176, un ponton, care are ca obiect acostarea ambarcațiunilor de agrement care aparțin persoanelor din municipiul Brăila, județul Brăila, fără a deține aviz și autorizație de gospodărire a apelor emise de Administrația Națională Apele Române.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de executarea, modificarea  sau extinderea de lucrări, construcții ori instalații pe ape sau care au legătură cu apele, fără avizul legal ori fără notificarea unei astfel de lucrări.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.