Acasă Actualitate Dan Voiculescu îl avertizează pe Mihai Gâdea: sau, sau!

Dan Voiculescu îl avertizează pe Mihai Gâdea: sau, sau!

DISTRIBUIȚI

Mihai Gâdea a postat pe pagina sa de Facebook mesajul primit de la Dan Voiculescu, eliberat condiționat din închisoare după trei ani executați din cei zece la care a fost condamnat. Voiculescu încearcă să se victimizeze deși a fost eliberat din închisoare după efectuarea doar a unei treimi din pedeapsă și fără a achita prejudiciul de peste 60 milioane de Euro. Probabil Voiculescu este deranjat că în studiourile Antenei 3 mai sunt invitați și alți politicieni în afara celor de la PSD și ALDE, așa că acesta e tranșant: ori izolăm anumiți oameni, ori plecăm din România!

Iată mesajul integral al lui Voiculescu:

“Despre frustrările lor și România noastră.
Este un mesaj pentru cei dragi sufletului meu.

Am un sentiment profund de revolta amestecat cu nevoia de eliberare.
Imi este greu sa accept ca in tara mea, pe care o iubesc enorm, am fost vanat in conditiile in care niciodata nu am facut ceva ilegal.
Razbunarile personale ale unor oameni frustrati au ajuns prea departe. Daca oamenii respectivi au si putere in stat este nenorocire.

Sunt doar doua solutii. Sau izolam frustratii cu putere de decizie sau multi dintre noi decidem sa traim intr-o tara cu adevarat democratica.

Eu unul nu mai vreau sa fiu haituit in tara mea.
La noi, la romani, zicala „sa moara capra vecinului” este in constiinta prea multor oameni din cauza caracterului sau datorita nevoilor, in timp ce invatatura ” ce tie nu-ti place, altuia nu-i face” a fost aproape uitata.
Pacat, mare pacat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.