Home Actualitate Dan Voiculescu nu prinde loc pe liste! Dragnea e mulțumit de completul...

Dan Voiculescu nu prinde loc pe liste! Dragnea e mulțumit de completul de 5 și speră la imunitate ca președinte așa că ADIO amnistie și grațiere

DISTRIBUIŢI

După ce Liviu Dragnea a obținut un complet favorabil de judecată a apelului la decizia de condamnare la 3 ani și jumătate cu executare și speră la imunitate ca președinte al României, penalii din PSD au înțeles că au fost trași pe sfoară de liderul partidului și nu vor mai primi mult-așteptatele amnistie și grațiere.

Nemulțumirea penalilor din PSD s-a amplificat după ce Liviu Dragnea a nimerit, din a treia încercare, la completul favorabil de la Înalta Curte. Pentru dosarele aflate încă în faza urmărire penală la DNA, Dragnea speră că va avea imunitate după ce va câștiga președinția României.

„Toată lumea aştepta ordonanţa de amnistie şi graţiere în luna decembrie. Acum am intrat deja în an cu două rânduri de alegeri, plus preşedinţia UE, deci va fi greu ca Guvernul să-şi asume un asemenea act de clemenţă. Ne poate costa mult electoral. Oricum, Dragnea e cunoscut ca un tip care negociază numai pentru el“, susţin surse politice pentru ziarul Adevărul.

Unul dintre cei mai afectați de această trădare a lui Liviu Dragnea este Dan Voiculescu, eliberat condiționat din penitenciar și care până în 2029 are conform condamnării la zece ani pentru spălare de bani, interdicție „de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a fi director/imputernicit/asociat/administrator/beneficiar real al unor societati comerciale sau imputernicit al acestora, in tara sau in strainatate”.

În luna octombrie 2018, vicepreședintele PSD, Adrian Țuțuianu explica: ”De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European.”, a spus Țuțuianu, conform unor înregistrări difuzate de România TV. Detalii AICI.

Dan Voiculescu a lăsat să se înțeleagă că ar dori totuși un loc de parlamentar în România și nu la Bruxelles: ”Am citit în spațiul public că doresc să devin europarlamentar. Afirmația este incorectă. Nu mi-am propus asta niciodată. Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de facut”, a scris pe blogul său Dan Voiculescu.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.