Acasă Actualitate Dăncilă a cuvântat în favoarea jurnaliștilor A3 huiduți la protest. Când jandarmii...

Dăncilă a cuvântat în favoarea jurnaliștilor A3 huiduți la protest. Când jandarmii au bruscat și gazat jurnaliști pe 10 august Viorica le-a luat apărarea agresorilor

DISTRIBUIȚI

Premierul Viorica Dăncilă a apărat jurnaliștii Antenei 3, cărora duminică seara protestatarii le-au scandat „antena trei, niște derbedei” iar aceștia nu au mai coborât din mașină. „Am considerat că nu violența, jignirile sunt cele care vor schimba lucrurile în România, ci dialogul constructiv. Daca vom merge pe agresivitate, acte nejustificate precum cele de la Ministerul Justiției (n.r. unde mai mulți cetățeni au aruncat cu ouă în uși și geamuri), acest lucru nu aduce plus valoare. Dacă reprezentanții presei în România vor fi bruscați sau dacă vor fi atacați, nu cred că acest lucru poate să ne ducă la respectarea democrației. Respectarea democrației presupune libertatea presei, indiferent că un post te critică sau te laudă. Ceea ce s-a întâmplat la demonstrații după părerea mea ar trebui să ridice semne de întrebare la nivelul presei și să creeze o solidaritate la nivelul presei. Libertatea presei trebuie garantată. Cetățenii s-au manifestat într-un mod care nu le face cinste și pentru mine este de neașteptat”, a spus suavă, Dancilă, făcând bineînțeles obișnuitele dezacorduri.

Nu aceeași atitudine a avut Dăncilă după agresiunile făcute de jandarmi pe 10 august, ea ținând inclusiv un discurs vomitiv de laudativ la adresa Jandarmeriei în Parlamentul European care totuși a votat o rezoluție umilitoarea pentru România.
Dacă ați uitat cam cum s-au purtat jandarmii adulați ulterior la Antena 3 citiți în articolul Jandarm către o jurnalistă care i-a reproșat că i-a dat cu gaz în ochi: „Și ce voiai, să te fut? Proasta dracu, cine te-a pus să vii să faci poze?”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.