Acasă Actualitate Dăncilă a îmbătrânit degeaba: spune că nu crede că Victor Negrescu nu...

Dăncilă a îmbătrânit degeaba: spune că nu crede că Victor Negrescu nu a fost acceptat de CE

DISTRIBUIȚI

Că Viorica Dăncilă are un nivel intelectual redus se vede aproape zilnic în declarațiile sale. Nu știe să citească bine iar când vorbește liber face niște gafe demne de cei care abia treceau clasa la școală. Asta deși te așteptai ca odată cu înaintarea în vârstă, Dăncilă să devină mai înțeleaptă, nu s-a întâmplat asta.

Comisia Europeană a anunțat, miercuri, prin vocea purtătorului de cuvânt, Mina Andreeva, că „există îndoieli serioase” că noua propunere de comisar european a fost făcută de guvernul român „în mod legitim”, întrucât acesta nu s-a coordonat cu preşedintele Klaus Iohannis.

Prezentă joi la Oradea, Viorica Dăncilă a dezminţit informaţiile despre respingerea lui Negrescu. „Nu a fost încă respins. Eu am primit o scrisoare din partea preşedintelui CE, Ursula von der Leyen, în care mi-a solicitat să desemnez urgent o persoană pentru postul de comisar european, ceea ce este un lucru de normalitate, având în vedere că asigurăm interimatul”, a declarat candidatul PSD la prezidențiale.
Dăncilă spune că Negrescu, a patra propunere a lui Dăncilă este singura variantă de comisar european în interesul României: „Din păcate, unii nu au înţeles. Preşedintele Iohannis a sunat la Comisie, a ieşit public şi a încercat să stopeze această desemnare. Eu cred că acest lucru aduce un prejudiciu de imagine României şi, dincolo de partea politică şi de disputele politice, care sunt normale într-o perioadă de campanie, trebuie să primeze interesul României”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.