Acasă Actualitate Dăncilă dă OUG pentru Dragnea: nu pot să ignor strigătul de disperare...

Dăncilă dă OUG pentru Dragnea: nu pot să ignor strigătul de disperare al acestor oameni

DISTRIBUIȚI

Anunțul din această seară va veni ca un trăsnet asupra infractorilor care așteptau amnistia. Scapă numai Dragnea: Dăncilă dă OUG pentru contestația în anulare prin care președintele PSD va scăpa de condamnarea din dosarul Referendumului.

Premierul Viorica Dăncilă a explicat că a discutat cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, iar OUG pentru contestația în anulare va fi dată de Guvern.

”Am discutat cu ministrul Justiției, am discutat despre acest OUG care dă posibilitatea unui proces echitabil, unui proces corect. Cred că dincolo de faptul că vorbim despre statul de drept, despre justiție, eu cred că trebuie să vorbim despre drepturile omului și eu cred că toți oamenii trebuie să aibă parte de un proces corect. Au fost oameni care au făcut pușcărie, care și-au distrus vieți, familii, destine.

Am văzut declarațiile de la Bruxelles. Ei vorbeau despre amnistie, despre altceva și asta demonstrează încă o dată faptul că este vorba despre multă dezinformare. Eu am să spun lucrurile acestea la Bruxelles și cred că liderii europeni ar trebui să privească cu mult realism situația și drepturile omului. Unde sunt drepturile celor judecați pe complete ilegale? Unde sunt drepturile omului pentru cei care au au fost condamnați ilegal?

Faptul că vrem să dăm acest OUG nu slăbește lupta anticorupție. Este o șansă pentru cei în cauză să-și dovedească nevinovăția, în fața unui complet corect. Toată această dezinformare vrea să ascundă realitatea pe care o vedem cu toții. Realitatea este strigătul de disperare a unor oameni ca Rarinca, a unor oameni condamnați pe nedrept. Eu nu pot să ignor strigătul de disperare al acestor oameni, mi-ar schimba impresia față de mine, pentru că oamenii așteaptă de la primul ministru, de la cei care au putere de decizie să facă ceva.”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Dar cu spitalele, cu școlile, cu autostrăzile nu așteaptă oamenii?

5 COMENTARII

  1. Imi doresc sa avem incredere in justitie,cand mergem cu dreptatea in mana in fata unui magistrat sa nu avem frica ca nu ne gasim dreptatea cand o avem. Vreau magistrati corecti nu corupti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.