Home Politic Surse: Sebastian Ghiță va fi pus de PSD pe loc eligibil la...

Surse: Sebastian Ghiță va fi pus de PSD pe loc eligibil la europarlamentare

DISTRIBUIŢI

UPDATE 24,01,2019 Ghiță confirmă informația publicată de Curentul: pot candida la europarlamentare și cu mandat de arestare și fără

Sebastian Ghiță e disperat să se întoarcă în România, fiindu-i extrem de greu să tragă sfori din Belgrad. Însă cum pune piciorul în România, Ghiță este săltat în baza mandatului de arestare emis în februarie 2017 de judecătorii prahoveni. Așa că Sebastian Ghiță i-a cerut lui Liviu Dragnea să fie pus pe lista PSD la europarlamentare pe un loc eligibil iar președintele PSD a acceptat imediat pentru a beneficia în continuare de servilismul postului România Tv, au declarat pentru Curentul surse bine informate.

Modelul lui Sebastian Ghiță este Gigi Becali care din arestul preventiv a fost trecut pe locul al doilea pe lista PRM, după Corneliu Vadim Tudor, devenind europarlamentar. Ghiță mizează pe faptul că deputații europeni se bucură de imunitate la arestare și reținere.

Ghiță mai are doar un mandat de arestare în lipsă pe numele său, Curtea de Apel Ploieşti respingând definitiv pe 3.09.2018 cererea lui Sebastian Ghiţă de revocare a măsurii arestării preventive din dosarul aflat încă în faza de urmărire penală la DNA Ploiești. Pe 28 august, Tribunalul Prahova respingea, în primă instanţă, ca neîntemeiată, solicitarea lui Sebastian Ghiţă, decizie contestată ulterior de fostul deputat.

Sebastian Ghiţă a solicitat revocarea măsurii arestului preventiv luată faţă de el, pe motiv că probele din dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie ar fi fost fabricate de foștii procurori de la DNA Ploiești dar cererea sa a fost respinsă. În acest dosar Ghiță, reprezentant până în anul 2012 al societăților comerciale S.C. Teamnet Internațional S.R.L. și S.C. Asesoft International S.A. și ulterior deputat în Parlamentul României în perioada 2012 – 2016 este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de
– trafic de influență (4 infracțiuni),
– spălare a banilor, în formă continuată (3 infracțiuni) și
– constituire a unui grup infracțional organizat

În ordonanțele procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:
În perioada 2007 – 2015 la nivelul instituțiilor publice și autorităților publice, au fost încheiate mai multe contracte de achiziție de programe informatice finanțate din fonduri publice, dar și din fonduri europene, de către mai multe societăți comerciale cu acest profil de activitate și de asocierea dintre acestea și societățile comerciale S.C. Teamnet International S.R.L. și S.C. Asesoft International S.A.

Pentru încheierea acestor contracte finanțate din bani publici și fonduri europene, inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian, reprezentant până în anul 2012 al societăților comerciale S.C. Teamnet Internațional S.R.L. și S.C. Asesoft International S.A. și ulterior deputat în Parlamentul României, a pretins și primit de la reprezentanții firmelor, declarate ulterior câștigătoare ale procedurilor de licitație, sume de bani, pentru a determina factorii decizionali ai instituțiilor și autorităților contractante să atribuie contractele de prestare de servicii IT și/sau să faciliteze derularea în bune condiții, firmelor ai căror reprezentanți fuseseră contactați, anterior, de acesta.

8 ARII

 1. Dupa LOVITURA DE STAT din dec.1989 cei care au capturat Romania, au instrainat avutia nationala, au distrus economia si alungat populatia din tara si-au dat salarii si pensii seciale iar ACUM ISI DAU SI LEGI SPECIALE .Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? AVEM ULTIMA SANSA DE A NE SALVA CA NEAM SI POPOR;
  O REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro.
  Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala.
  I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi.
  De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si spirit de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINELE meritat poporului roman.
  Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, TRADATORI, PROSTITUA(TI)TE etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce.
  Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national.
  UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???…

  • Nu mai inventati motive ,este greu si cand mergi la toaletă si totul se oprine greu dar mi se pare cel mai greu sa traiesti viata asa cum o traim acum ca niste slugi ale hotilor care ne fura si ne scuipa!

 2. Mai important sau cel putin la fel de important ca schimdarea este respectarea de catre parlentari a vointei poporului exprimata prin referendum national deci maxim 3oo trei sute am scris cu cifre si litere deci trei sute de parlamentari asta daca oameni aceia care au votat pentru acest lucru inseamna ceva daca nu numai organizati nici un referendum findca oricum voi faceti ce vreti si cu Tara asta si cu oameni ei.

 3. Acest gunoi uman, NEPOTUL GENERALULUI calau Ghita CARE A ORDONAT LA OTOPENI IN DEC.1989 UCIDEREA A ZECI DE MILITARI nevinovati BATJOCORESTE statul roman cu autoritatile lui, sperand ca dosarele „REVOLUTIEI” si MINERIADELOR nu vor avea niciodata finalitate.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.