Home Actualitate Decizie ciudată a Poliției față de Spitalul Craiova după ce un bărbat...

Decizie ciudată a Poliției față de Spitalul Craiova după ce un bărbat a intrat cu mașina în UPU

DISTRIBUIŢI

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova a fost amendat de poliţişti cu 2.000 de lei în urma incidentului de sâmbătă seara, când un şofer în stare de ebrietate a intrat cu maşina în Unitatea de Primiri Urgenţe.

„Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au aplicat o sancţiune contravenţională, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, întrucât, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul ca reprezentanţii spitalului nu au respectat sarcinile dispuse în urma controalelor anterioare efectuate pe această linie”, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.

Amenda a fost aplicată pentru faptul că la SJU Craiova nu funcţionau nici camerele de supraveghere, nici barierele de acces în curtea spitalului iar personalul de pază nu l-a oprit pe şoferul respectiv să intre cu maşina.

Un bărbat de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat, sâmbătă seara, cu maşina în UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce a trecut prin uşile de acces şi a distrus sala de aşteptare. Acesta a fost reţinut duminică pentru 24 de ore iar instanţa de judecată a decis luni să îl pună sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere. Poliţiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat când a intrat cu maşina în UPU şi a declarat că ar fi încurcat pedalele. În urma incidentului singurul rănit a fost şoferul.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.