Acasă Actualitate Condamnata Ingrid Mocanu e disperată că Dragnea se salvează numai pe sine...

Condamnata Ingrid Mocanu e disperată că Dragnea se salvează numai pe sine din toate dosarele prin ordonanțe de urgență

DISTRIBUIȚI

Condamnată la patru ani cu executare în primă instanță pentru prejudicierea statului român cu 82.857.750 (optzeci și două milioane opt sute cincizeci și șapte mii șapte sute cincizeci) euro, Ingrid Mocanu a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care susţine că, prin OUG-ul propus de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, acesta „îl rezolvă doar pe Dragnea”.
Înțeleg că Tudorică fără frică (fără frică de nimeni, în afară de Secu) îl rezolvă de fapt NUMAI pe Dragnea: modifică norma de incriminare de la furăciunile pe fonduri (că are Dragnea dosar la Veve cu asta) și atacarea soluțiilor vechi de la completurile de 5 (să scape de dosarul referendumul EXCLUSIV Dragnea). Nu că nu ar trebui modificate ȘI astea.
Restul proștilor de pesediști: marsh la pușcărie! Că ați fost atât de idioți încât să îl susțineți în fruntea partidului… să se salveze EXCLUSIV EL și grangurii lui din partid: miniștri și parlamentari! Bravo, fraierilor, voi, restul, mergeți încolonați la pușcărie!
Și să îl susțineți în continuare, să îl faceți președinte, că e foarte tare… și el și Tudorel Aburel!
Dar văd că nu dă în brânci nici presa deontoloagă să critice măsurile EXCLUSIV pentru Dragnea… Dogioiu, Rareș, Tăpălagă, Cartienii… mucles toți.”, ascris disperată pe contul său de Facebook Ingrid Mocanu

Ulterior Mocanu a completat:
„Aaaa. Am uitat să vă spun: cine îmi dă lecții de pupat în fund diverși politicieni impotenți pe pagina mea să se ușchească urgent din lista mea. Când cineva merită lăudat, o fac cu aplomb… când cineva face tâmpenii merită criticat … și mai dihai… Nu am idoli de carton și nu îmi propun să îmi fac.
Cred în EL și îl laud necondiționat doar pe Dumnezeu… atât.
Faptul că Ponta e mai varză decât Dragnea și a făcut mai multe secursime nu înseamnă că trebuie să îi înghițim lui Dragnea toate măgăriile, dragi cetățeni.
Faptul că Prună securește mult de tot nu înseamnă că Tu-Dorel e lumina lumii doar pentru că securește mai puțin.
Și NU, nu există: pe ăștia îi avem, cu ăștia defilăm. Numai idioții defilează cu proști și impotenți. Deștepții, cu deștepți curajoși.
Iar neghiobia: ”face și el ce poate… că e singur, că atât se poate” nu ține la mine… cine NU POATE să facă atât cât TREBUIE să plece de unde a venit… avem destui români puternici… nu, alternativa nu este Prună, desigur!
Dacă aveți astfel de sentimente avem o singură cale: trăiți-vă mediocritatea departe de mine … că poate vrea domnul… sau doamna… și nu au loc de voi.
Capisci? Cine nu pricepe are soluții: OUT”

Cât i-a pupat ea în fund pe Dragnea, Dăncilă, Tudorel și Tăriceanu alternativ la Antena 3 și România TV ca să dea grațiere și amnistie sau măcar să dezincrimineze abuzul în serviciu, ne amintim cu toții. Numai că nimic din ce face Dragnea pentru sine nu i se aplică și ei. Ea va merge la închisoare. Dragnea, probabil nu! Așa e cu mafioții: slugile intră la pârnaie ca să rămână la putere nașii!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.