DISTRIBUIȚI
șeful anar service auto

Mircea Drăghici este refuzat sistematic de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Transporturilor. Subinginer la bază, Mircea Drăghici deține funcția de trezorier al PSD, poziție din care l-a propulsat fără vreun concurs și fără nicio experiență sau cunoștință despre domeniu, pe Victor Sandu, un patron de service auto în funcția de Director General al Administrației Naționale Apele Române. Încă din octombrie 2015 când a fost parașutat de la service-ul auto din București în fruntea a zece mii de angajați ai Apelor Române, Victor Sandu a fost bănuit că e omul lui Tăriceanu sau al Grațielei Gavrilescu, deși era de fapt omul deputatului de Argeș Mircea Gheorghe Drăghici. Așa se explică și faptul că Sandu s-a înscris de pe poziția de director general la concursul de director la ABA Argeș Vedea unde ar fi trebuit evaluat chiar de subalternii lui. 
Plăcându-i acoperirea că e omul lui Tăriceanu și pentru a nu fi depistat de ANI că deține împreună cu deputatul un teren lângă Pitești și astfel să ajungă să fie verificați încrucișat, riscând apoi declanșarea controlului averii și unul și celălalt, Sandu depune la ANI o singură declarație de avere (foto jos) cu același număr și aceeași dată, 64/31.05.2017, ca și cea de pe site-ul rowater.ro (foto sus) dar cu conținut diferit.

Astfel, în declarația de la ANI, terenul cu pricina apare ca fiind mai mic de 10 ori și deținut împreună cu soția iar în declarația depusă la ANAR, apare în coproprietate cu Gheorghe Drăghici și cu Bălțat Dan. Din investigațiile noastre a rezultat că Gheorghe Drăghici este deputatul Mircea Gheorghe Drăghici iar Bălțat Dan este fostul polițist Bălțat Marian Dan, trimis la judecată de ANI care a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 1.552.103,37 Lei (aprox. 417.477,45 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de el împreună cu soția Virginia Liliana, funcționar public în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Argeș.
ANI a constatat că în perioada 2000 – 2010 cei doi au realizat venituri salariale, în cuantum de 1.325.692 Lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 2.877.795,37 Lei. Cei doi soți au câștigat procesul la Curtea de Apel Pitești dar recent, ÎCCJ a admis recursul ANI, dispunând rejudecarea.
Nici deputatul Drăghici nu e mai transparent în declarația de avere, trecând terenul ca fiind deținut în coproprietate cu BMD și SV.
Doar, doar nu-l va verifica și pe el ANI că cine știe ce descoperă.

3 COMENTARII

  1. Nerelevant fata de adevaratele averi dobandite ilegal de fostii guvernanti,parlamentari,etc.care au avut pe mana un urias patrimoniu industrial,forestier,transport naval,ferovial,etc.acolo averi nu rahat de teren de 1 h,praf in ochi! Victor sandu e un om deosebit cu caracter cu o educatie deosebita !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.