Acasă Actualitate Decizie neinspirată a judecătorilor privind custodia fetiței lui Dan Condrea

Decizie neinspirată a judecătorilor privind custodia fetiței lui Dan Condrea

DISTRIBUIȚI

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis cui încredințează custodia fetei lui Dan Condrea, fostul patron al Hexy Pharma decedat într-un accident rutier. Și mama naturală și soția lui Dan Condrea, femeia cu care fetița a crescut au făcut cerere de custodie. În mod cu totul neinspirat, judecătorii au decis ca micuța să fie luată de lângă mamă şi să fie plasată într-un centru pentru protecţia copilului. De asemenea, bunurile fetiţei vor fi administrate de stat. Averea lăsată în urmă de Dan Condrea depășește 10 milioane de euro, iar o parte din aceşti bani vor ajunge la fetiţă, la majorat.
 

Anul trecut, Protecţia Copilului a demarat o anchetă în cazul fetiţei lui Dan Condrea, care era crescută de mama ei.  Timp de o lună de zile, inspectorii au audiat persoane şi au verificat condiţiile în care fetița trăieşte şi învaţă. În urma anchetei, s-a stabilit că fetiţa nu ar trebui să rămână alături de mama ei, pentru că mediul nu ar fi propice.

Orice ar spune Protecția copilului, cea mai bună variantă pentru fetiță nu poate fi orfelinatul. Poate doar pentru cei care vor administra banii.

Iată cum instanța i-a dat fata și bunurile acesteia Directorului General al DGASPC Sectorul 1. Decizia este executorie deci fata va fi dusă la orfelinatul Sf. Iosif.

Minuta: Admite cererea principală, formulată de reclamanta DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI SECTOR 1 BUCUREŞTI, în contradictoriu cu intervenienta în interes propriu OCHINCIUC ULIANA şi pârâţii GEORGESCU MARILENA-LAURA, DIRECTORUL GENERAL AL DIRECŢIEI GENERALE DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI SECTOR 1 BUCUREŞTI şi ŞEFUL COMPLEXULUI SOCIAL DE SERVICII „SF. IOSIF”. Respinge cererea de intervenţie în interes propriu, formulată de intervenienta în interes propriu OCHINCIUC ULIANA în contradictoriu cu reclamanta DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI SECTOR 1 BUCUREŞTI şi pârâţii GEORGESCU MARILENA-LAURA, DIRECTORUL GENERAL AL DIRECŢIEI GENERALE DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI SECTOR 1 BUCUREŞTI şi ŞEFUL COMPLEXULUI SOCIAL DE SERVICII „SF. IOSIF”, ca neîntemeiată. Dispune instituirea, pe calea ordonanţei preşedinţiale, a măsurii plasamentului în regim de urgenţă al copilului …, la Complexul Social de Servicii „Sf. Iosif”, cu sediul în …, din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucureşti şi stabileşte domiciliul minorei la acest centru pe durata plasamentului în regim de urgenţă. Constată suspendat de drept exerciţiul drepturilor părinteşti ale pârâtei Georgescu Marilena-Laura cu privire la copilul …, pe durata plasamentului în regim de urgenţă. Drepturile şi obligaţiile părinteşti cu privire la persoana copilului …, vor fi exercitate, respectiv îndeplinite, de către Şeful Complexului Social de Servicii „Sf. Iosif”, iar cele cu privire la bunurile copilului, de către Directorul General al D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucureşti, pe durata plasamentului în regim de urgenţă. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 02.02.2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.