Acasă Actualitate Declarația de escroacă a Gabrielei Firea

Declarația de escroacă a Gabrielei Firea

DISTRIBUIȚI

Primăria Capitalei are în subordine 19 unități sanitare, de care se ocupă prin intermediul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB). Dintre acestea, mai puțin de jumătate au autorizație ISU, după cum anunță primarul Capitalei, Nicușor Dan.

„Am cerut de urgență și am primit situația autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei.
În rezumat, 8 spitale au autorizație de siguranță la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizație (spitalele Colentina, Dr. Cantacuzino, Dr. Stoia, Sf. Ștefan, Dr. Gomoiu, Victor Babeș, Prof. Dr. Obregia și Dr. Gorgos), 9 spitale au proiectul de intervenție avizat, dar nu au încă bani alocați pentru intervenții (e vorba despre spitalele Sf. Maria, Filantropia, Dr. Carol Davilla, Foișor, Nicolae Malaxa, Colțea, Sf. Luca, Prof. Dr. Burghele și Centrul pentru Toxicodependențe Sf. Stelian), iar 2 spitale se află sub supravegherea ISU și urmează să fie mutate (Spitalul Prof. Dr. Dan Theodorescu și Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu).

Vom aloca bani pentru a reglementa situația.”, a anunțat primarul Nicușor Dan.

Imediat, într-o postare infantilă pe pagina sa de Facebook în care își imaginează ce i-ar fi spus Nicușor Dan la ureche lui Ludovic Orban, Gabriela Firea, rămasă fără niciun farmec, nici măcar cel al comunicării, înțelege că totul e perfect: „Azi s-a consumat episodul : plimbat de mână prin spitalele din Bucuresti, administrate de Primarie. Cu scopul de a gasi ceva gresit – prilej să mai dea o declaratie anti-Firea. Surpriza! Totul este lăsat in buna regula si organizare, investitiile in sanatate din ultimii 4 ani se simt. ”, a declarat Firea pe Facebook.

Fireo, de când cu accesul la internet și cu mersul la muncă peste hotare, nu mai e valabilă zicala după care te-ai ghidat atâția ani: „proști dar mulți”. Parcă văd că iei un scor de tot râsul în București pe 6 decembrie și că nu te mai votează cei care te-au votat la primărie, românilor neplăcându-le perdanții. Înțelept ar fi fost să-ți lași loc de bună ziua cum se spune pe la tine, chiar dacă intri în Parlament, că după alegeri te vor murseca șacalii din PSD. Dar unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

7 COMENTARII

 1. Tupeul si nesimtirea Gabrielei Firea nu ma surprinde,ea arunca tot felul de minciuni pe care nici ea nu le crede fiindca stie ca sunt destui prosti in Bucuresti cunoscut fiind faptul ca si un condamnat penal in prima instanta care a candidat din partea PSDeului a castigat la alegerile locale un sector din cele sase ale municipiului Bucuresti.

 2. toate personajele astea dezgustatoare deghizate in „femeie” sunt de fapt slugile kominterniste ale varanului Felix cu „hantenele” folosite la jefuit banii publici

 3. In prima iarna de mandat al doamnei Firea la prima ninsoare mai serioasa, tot Bucrestiul era blocat de faptul ca mijloacele de trasnport adecvate si personalul afernt nu era prezent la munca sau poate cine stie erau trimisi la munca la sot in comuna Voluntari.
  Singurii care reuseau sa faca ceva erau administratorii parcarilor din marile magazine din capitala. Doamna Firea organiza festinuri cu anumiti ziaristi acreditati la Primaria Capitalei sub forma unor sedinte de comandament de iarna, iar canalele de comuncare o ridicau in slavi servindu-ise adevarate osanale la adresa personalitatii sale.
  Parca eram martor la povestea din hainele imparatului, doar ca aici bucurestenii erau mintiti in fata ..

 4. Am inteles, doar jumatate din spitalele primariei ai aviz ISU.
  Dar spitalele MS din Bucuresti ??? Universitar? Floresca? Pantelimon ? Sf Ioan ?
  E secret de stat ?

 5. Ca sa existe in peisaj escrocii trebuie sa existe si multi altii,victimele de care acesti escroci profita si le fura banii,pe care-i si numesc „gasca de jumulit” .Daca stai si te uiti in peisajul populat de fostii primari ai capitalei constati ca aproape toti au fost niste mega-escroci care au jumulit gasca numita capitala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.