Acasă Actualitate Deontologul Bușcu plătește chirie pentru un apt. în Dorobanți cât pentru o...

Deontologul Bușcu plătește chirie pentru un apt. în Dorobanți cât pentru o gars. ?

DISTRIBUIȚI

Scriam zilele trecute despre modul cum unul dintre ziariștii care îmbracă frecvent haina deontologiei pentru a se lupta cu sistemul ticăloșit, l-am numit aici pe directorul editorial al trustului Realitatea Cațavencu, Doru Bușcu, a beneficiat din plin de avantajele oferite de acest sistem. Concret, Doru Bușcu a obținut de la RAAPPS un apartament în Dorobanți pentru asociația sa, Eurofilm, care nu desfășoară practic niciun fel de activitate. Contractul a fost însă extrem de benefic pentru Doru Bușcu și familia sa, întrucât soția sa, Ioana Moldovan, achiziționase apartamentul de la etajul 1 al vilei din Intr. Av. Th. Iliescu nr. 72. Grație contractului cu RAAPPS, întreaga vilă se află acum la dispoziția ziaristului Bușcu, ce nu uită însă să-i înfiereze pe politicienii care beneficiază de clădirile RAAPPS.
Potrivit informațiilor puse la dispoziție de directorul coordonator al RAAPPS, Ion Boblea, contractul dintre RAAPPS și Asociația Eurofilm a fost semnat pe 29.09.2004, pentru o perioadă de 3 ani. Ulterior a fost aprobată prelungirea contractului până la 10.11.2008.
Interesantă este însă chiria pe care o plătește Doru Bușcu pentru un apartament situat în Dorobanți: 291,81 euro/lună, plus 17 lei pentru curte și grădină. Cu certitudine v-ați dori și dumneavoastră asemenea ofertă imobiliară: un apartament în Dorobanți la preț de o garsonieră în Berceni. Dar, ca și-n "Ferma animalelor" a lui Orwell, legea nu este aceeași pentru toți. RAAPPS a pus umărul la fericirea familiei Bușcu, asigurându-i un confort imobiliar demn de invidiat. Mai ales de către cei care nu pot visa, la prețurile actuale, nici măcar la o garsonieră proprietate personală. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.