Acasă Actualitate Deputat PNL: Nicușor Dan e cel mai bun candidat. Nu ne mai...

Deputat PNL: Nicușor Dan e cel mai bun candidat. Nu ne mai putem permite încă 4 ani cu Firea Faliment

DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirmă că Nicuşor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a candida până acum, argumentând că ”nu ne mai putem permite încă patru ani cu Firea Faliment”.

„Nicușor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei, dintre cei care și-au anunțat intenția de a candida până acum din partea dreptei.

După o luptă de peste 10 ani cu mafia imobiliară, pentru salvarea spațiilor verzi și a clădirilor de patrimoniu, el se bucură, pe bună dreptate, de cea mai mare credibilitate în București. Ca și candidat independent, susținut de toate formațiunile politice declarate de dreapta, ar fi cel mai bine plasat s-o învingă pe Gabriela Firea, în cazul în care alegerile locale rămân într-un singur tur. De ce? Deoarece
cunoaște bine administrația publică, știe care sunt problemele Bucureștiului și are soluțiile corecte, are notorietatea și intenția de vot cea mai mare, este perseverent și iubește acest oraș.

Nu ne mai putem permite încă 4 ani cu Firea Faliment. Ar fi un dezastru pentru București!”, scrie deputatul pe contul său de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.