Acasă Actualitate Majoritatea românilor au încredere în cadrele medicale dar sunt dezamăgiți de spitalele...

Majoritatea românilor au încredere în cadrele medicale dar sunt dezamăgiți de spitalele de stat

DISTRIBUIȚI

60 la sută dintre români au puțină și foarte puțină încredere în spitalele de stat din țara noastră dar 70 la sută dintre persoanele intervievate au spus că au multă și foarte multă încredere în cadrele medicale. Pe locul imediat următor, se află spitalele private, cu o cotă de încredere de 60 la sută, arată un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM.
În spitalele de stat, au încredere doar 38 la sută dintre români. Alți peste peste 60 la sută sunt dezamăgiți de modul în care lucrează acestea. Citește sondajul integral la Europa Fm.
Sondajul a fost realizat de IMAS în perioada 13-31 ianuarie și are o marjă de eroare de ± 3.1%. Au fost chestionate 1007 persoane cu vârsta de 18 ani și peste.

1 COMENTARIU

  1. Au incredere pe dracu,se mai gasesc uni care cred in lege si doctori asa cum a fost un „prost” de la Constanta care nici dupa 12 ore cat a asteptat cu mama lui la urgenta nu a dat spaga si dupa 16 ore de asteptare a murit biata femeie,pai daca stia omu cum merge treaba in maxim o ora era internata femeia sau poate saracul om nu a avut bani si daca vii la spital fara bani esti un om mort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.