DISTRIBUIȚI

O veche zicală spune că dacă ești sănătos, cu bani cumperi orice. Exact așa s-a întâmplat și în cazul lui Sebastian Ghiță care a obținut de la judecătorii supremi sârbi respingerea extrădării sale în România. Decizia nu e definitivă.

Presa sârbă scrie că hotărârea Curții Supreme se bazează pe decizia Ministerului de Interne Sârb care pe 1 iunie a aprobat dreptul lui Ghiță la azil pentru „persecuțiile la care a fost supus în România din cauza opiniilor sale politice”, scriu jurnaliștii de la danas.rs

Cum a ajuns la această concluzie Ministerul de Interne sârb când partidul lui Ghiță e la guvernare de 6 ani iar el era la butoane și-i spunea lui Ponta încă din 2011: „ba, o f…t pe ma-ta, te duci pe sticla!”, după cum dezvăluiam AICI.?

Ce au făcut autoritățile române?

Secția penală a Înaltei Curți din Belgrad a emis decizia de respingere a cererii Ministerului Justiției din România, trimisă Curții prin intermediul Ministerului Justiției al Republicii Serbia, în ziua 04/27/2017, în legătură cu GHITA SEBASTIAN Aurelian, cetățean din România, în scopul de a pune în aplicare o arestare pentru detenție din 14 aprilie 2017, în scopul de a asigura prezența la anchetă a acuzatului Ghiță Aurelian Sebastian, cercetat sub suspiciunea de a fi comis opt infracțiuni prevăzute de lege și prezentate în actele autorităților competente.

Foto bn24.ro

1 COMENTARIU

  1. Tara vecina si prietena Serbia ne – a tras- o scurt in bot. Pai nimeni n- a realizat ca Serbia ne considera o dictatura? Ca face misto de noi? Cum naiba sa – i spui Romaniei vecina ce face politie politica? Da cine sa protesteze, Dancila? Rade Balcanii de ea si cu curu! Mai lipseste sa ne spuna Rusia sau Turcia ca persecutam politic cetatenii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.