DISTRIBUIȚI

Faptul că Raed Arafat minte e un fapt dovedit deja. Două minciuni ale lui Raed Arafat au fost deja demontate de procurorii militari. 

După cutremurul de sâmbătă dimineață de la ora 2.11, șeful Corpului de Control al Guvernului a criticat lipsa de reacție a lui Arafat. Acesta a acordat imediat un interviu la News.ro în care l-a contrazis pe Mircea Valentin spunând că ei au comunicat la ora 3.00 pe aplicația DSU deci sunt profesioniști. Câteva ore mai târziu văzând că totuși jurnliștii nu-i ridică osanalele obișnuite (ieri a fost ziua lui Voiculescu și la Antena3 era ocupat sudioul cu odele pentru el) Arafat s-a gândit să scrie pe Facebook unde a anunțat că prima comunicare a fost la 2.29 pe aplicație (vezi foto). Mâine o să ne spună că ei au anunțat de la ora 2.00 că peste 11 minute va fi cutremur (lucru evident imposibil). Dar ce contează jumătate de oră la o operațiune de salvare? Doar așa, în treacăt, menționăm că Agerpres a anunțat cutremurul la 2.22. (tot angajați la stat și ei dar profesioniști!). Mircea Valentin a explicat că are și el exprimare de libertate să spună ce crede dar Arafat nu s-a lăsat până ce omul nu și-a anunțat demisia. Noi v-am spus că Arafat nu suportă libertatea de exprimare AICI și AICI . QED.

Acum nu putem decât să ne bucurăm că „profesionistul” Arafat rămâne în funcție pentru că omul a repurtat numai succese: avionul din Apuseni a fost găsit de țărani, membrii echipajului din lacul Siutghiol care strigau după ajutor nu au putut fi salvați, trupul planoristului a fost descoperit de turiști, răniții de la Colectiv au ajuns cu taxiurile la spital pentru că ambulanțelor private nu li s-a permis accesul și planul roșu nu a fost activat la timp, turista fracturată în munți a suferit câteva ore în plus pentru că elicopterului privat nu i s-a permis accesul.

Cei care îl idolatrizează pe Arafat pot să ne dea și noua exemple de operațiuni de salvare care au avut succes că ambulanța venea și pe vremea lui Ceaușescu la apel. Promitem să scriem un articol despre succesele lui Arafat dar nu mușchii lui umflați de pe la simpozioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.