Acasă Actualitate Dezamăgire pentru „Sunt pielea p…ii”. Madagascarul a anunțat că Mazăre nu a...

Dezamăgire pentru „Sunt pielea p…ii”. Madagascarul a anunțat că Mazăre nu a evadat!

DISTRIBUIȚI

Dacă deschizi televizorul pe Antena 3 iar Bogdan Chirieac nu e prezent în studiou, cu siguranță îl găsești pe România TV. Puternic pro-PSD, Chirieac dă impresia că știe ce spune despre statul paralel, democrație, lovituri de stat, dezmembrarea României. Discursul său simplist cu trei idei principale este perfect conceput pentru votanții PSD despre care sociologul Bruno Ștefan spunea că ar rămâne nesemnificativi dacă s-a interzice votul celor cu sub opt clase.
După ce România TV a anunțat, vineri seara, că Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, fix înainte de a fi adus în România, Bogdan Chirieac s-a bucurat la România TV: „Şi dacă a mai furat domnul Mazare, când era primar, evadarea asta îl absolvă de cea mai mare parte din vină“, a spus, cu nonşalanţă, Chirieac.„Radu Mazare nu se dezminte. Ca sa spun asa, suntem alaturi de ‘el fugitivo’, in cazul acesta. Este, pana la urma, o alta palma data statului subteran din Romania, tocmai din Madagascar. Si daca a mai furat domnul Mazare, cand era primar, evadarea asta il absolva de cea mai mare parte din vina. In Romania nimeni nu mai crede in condamnarile care se dau in justitie. Desi, cu siguranta, unii dintre ei sunt chiar vinovati si au facut enorm de mult rau acestei tari, totusi nimeni nu mai crede. Si cand vad ca autorii dezastrului din Romania sunt bine mersi in libertate si nu pot fi atinsi nici macar cu o floare, lasati-ma macar sa nu ma intristez ca a evadat Mazare din puscaria din Madagascar. Sunt convins ca doamna Ana Birchall, zeita dreptatii cu mana pe palos, va sti sa il aduca inapoi in Rahova. Dar deocamndata lasati-ma sa nu fiu trist”, a spus cel care se autointitulează „sunt pielea p..ii” la România TV.

Penibilul fost jurnalist care l-a șantajat pe șeful ANI, vezi AICI și care a recunoscut că a fost turnător la Securitate, s-a bucurat degeaba.

Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar a negat informaţia răspândită de România TV, potrivit căreia Radu Mazăre a evadat.
„Cetăţeanul român e în custodia noastră”, a comunicat Naina Andriantsitohaina, şeful diplomaţiei din Madagascar, după ce acesta a fost contactat de jurnaliştii Libertatea. Contactat iniţial telefonic, răspunsul său a fost publicat pe pagina sa de Twitter, în urma solicitărilor formulate de Libertatea: „Nu este adevărat”.

Poliția Română făcuse precizări după ce România TV a citat surse conform cărora fostul primar al Constanţei Radu Mazăre ar fi evadat din închisoare, fără a oferi mai multe detalii. „În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens“, a precizat Poliţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.