DISTRIBUIȚI

Președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, Ciprian Ciucu, a postat pe Facebook imagini cu cadoul de protocol pe care i l-a trimis șefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) a sectorului 6. E vorba despre un cadou cu produse de lux, în valoare de câteva sute de lei, despre care Ciucu anunță că l-a returnat directoarei DGASPC , Gabriela  Schmutzer. Din ultima declarație de avere depusă la ANI, reiese că Schmutzer a încasat de la DGASPC S 6 suma de 317280 lei în anul respectiv. Având în vederea că din 2018 Schmutzer nu a mai depus declarații, estimăm că veniturile acesteia s-au majorat simțitor.

„Nu-i rău să fii demnitar bugetar pe timp de criză. Primești astfel de cadouri. Eu tocmai am primit un asemenea cadou de la DGASPC Sector 6, din cadrul Primăriei Sectorului 6, de la o doamnă director.
Costă 833 de lei, găsiți pachetul pe giftidea.ro, cod 7047.

Eu mă gândesc că astfel de cadouri au plecat la mai mulți șefi de instituții. Am sunat-o pe doamna director să o întreb dacă e din partea dânsei sau sau din partea DGASPC și implicit din bani publici. Răspunsul a fost evitat cu pricepere.

Eu i l-am returnat. Dacă e din bani publici sau nu, mai bine ar face Paștele plăcut unora care au mai mare nevoie și s-ar mulțumi cu mai puțin.

Pateul de gâscă, șampania originală, dulciurile simandicoase i-ar sta în gât oricărui om cu bun simț, dacă ar avea o bănuială cât de mică că alții, aflați în nevoie și beneficiari ai direcției de protecție socială, ar fi lipsiți.

Consilierii locali trebuie să se uite cu atenție la bugetul de protocol al DGASPC Sector 6. Și sa ceară un audit urgent.

Banii aceștia ar trebui direcționați către copiii săraci ai Sectorului 6.”, scrie Ciucu pe Facebook.

2 COMENTARII

    • Pretul afișat este fără TVA. Dacă știți să adăugați 19% veți vedea că dă 833 lei. Informația este de pe facbeookul lui Ciprian Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.