Acasă Actualitate Procurorul general a confirmat rechizitoriul din cazul Caracal

Procurorul general a confirmat rechizitoriul din cazul Caracal

DISTRIBUIȚI

Procurorul general a confirmat astăzi rechizitoriul DIICOT iar Gheorghe Dincă va fi judecat la Tribunalul Olt pentru răpirea, violarea, uciderea și profanarea cadavrelor Luizei și Alexandrei.

În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul  întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ,,Caracal” întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al P.Î.C.C.J., Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Gheorghe Dincă pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a lui Ștefan Risipițeanu pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori.

 

1 COMENTARIU

  1. Individul care a omorat 2 suflete nevinovate, minore speram sa prImeasca pedeapsa de puscarie pe viata chiar la varsta de 66ani. Legile din Romania sunt prea blande. Individul trebue ondamnat la moarte pentru crimele abominabile comise. Sa astetam decizia tribunalului OLT, desi multe sperante pentru o judecata dreapta eu personal nu am. Astazi , baZATI INCA PE LEGILE PROMOVATE DE PUSCARIASUL L. DRAGNEA O MULTIME DE ASASINI, DEMENTI, FARA STRUCTURA umana sunt lasati liberi de a ucide cu prima ocazie, persoane nevinovate. Bine ca am scapat de jigodiile astea comuniste sub denumirea de PSD care au comis atatea nelegiuri noua oamenilor inca cinstiti din tara asta. Sa urmarim cum e amstecat Florin Iordache in ascunzisurile in care lucra Dinca ajutat probabil de clanul Iordache, via socrul lui, etc. AstEptam sentinta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.