Acasă Actualitate DIICOT desființează aberațiile lui Cumpănașu: am citat părinții Alexandrei pentru a citi...

DIICOT desființează aberațiile lui Cumpănașu: am citat părinții Alexandrei pentru a citi concluziile raportului INML, la solicitarea lor

DISTRIBUIȚI
Marți seară candidatul la președinție Alexandru Cumpănașu a dat năvală la televiziuni acuzând procurorii că vor să-i aresteze familia, respectiv pe părinții Alexandrei care nu vor să predea buletinul fetei. Miercuri, Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DIICOT a explicat situația:
La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanţă, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărţii de identitate aparţinând minorei, în acest sens fiind delegaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.
Persoanele menţionate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinţilor victimei minore, au adus la cunoştinţă acestora ordonanţa dispusă in cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică.
Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparţinând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport.
În acest sens s-a încheiat un proces verbal în care a fost consemnată poziţia părinţilor, iar în urma consultării ofiţerilor de poliţie judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinţilor victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziţie concluziile documentului. Citaţia a fost emisă, părinţii victimei minore luând la cunoştinţă şi semnând în nume personal.

3 COMENTARII

  1. De ce trebuie sa fie citați să meargă la sediul diicot? poșta română nu funcționează?
    Daca s-au deplasat la părinții victimei, nu puteau să ducă cu ei hârtia respectivă?
    Ceva ie putred in Danemarca!

  2. DIICOT desființează aberațiile lui Cumpănașu: am citat părinții Alexandrei pentru a citi concluziile raportului INML, la solicitarea lor.
    Nu cumva ie invers?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.