Acasă Actualitate Directoarea medicală de la Colentina a demisionat după ce în loc să...

Directoarea medicală de la Colentina a demisionat după ce în loc să angajeze la ATI a adus peste 20 de pile la Anatomie Patologică

DISTRIBUIȚI

Prof Dr Sabina Zurac, Șefa Secției de Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Colentina a demisionat astăzi din funcția de Director Medical al Spitalului Colentina la o zi de la ordinul de ministru care transformă spitalul într-unul dedicat integral pacienților cu COVID 19. În plină pandemie, în loc să angajeze personal calificat la ATI unde medicii și asistenții au îmbătrânit cu zece ani în șapte luni, Zurac și-a adus peste 20 de pile, fără concurs, la secția ei. Asta în condițiile în care pentru decedații cu COVID autopsiile sunt interzise prin ordinul ministrului Sănătății. De altfel într-un interviu acordat dcnews.ro la începutul lunii septembrie, Zurac admite că a făcut doar două necropsii de persoane infectate cu COVID.

În total la Colentina sunt 15 anesteziști care „aleargă prin toate clădirile și leșină la dezechipare”, după cum povestea medicul ATI Laura Zarafin pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Managerul este numit politic, pe baza unei recomandari sau caracterizari asumate de un decident care are relatii cu secretarii de stat din Ministerul Sanatatii. condus de liberali.
    De ce nu au luat masuri de prevenitie cei de la Ministerul Sanatatii in conditii de pandemie sau altfel spus , de ce sunt platiti din bani publici !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.