Acasă Actualitate Directorul General al Apelor Române, obligat de partid să numească un Vice...

Directorul General al Apelor Române, obligat de partid să numească un Vice PSD director interimar la o administrație bazinală

DISTRIBUIȚI

Cum orice naș își are nașul, a venit și rândul lui Nicolae Bărbieru să înghită umilințe din partea șefilor săi politici pentru că la ANAR, pentru a supraviețui, trebuie să lingi unde scuipi. Angajații cu coloană vertebrală nu sunt doriți și chiar sunt hăituiți pentru a demisiona. După ce a fost mințit în față în luna decembrie 2016 de directorul SGA Mureș, Cristian Bratanovici după cum am relatat în articolul Director de SGA minte de îngheață Apele Române. Pentru PSD  acum Bărbieru e obligat să-l avanseze pe acesta. Surse interne ne-au anunțat că decizia de numire a lui Cristian Bratanovici ca interimar începând de luni 20 martie 2017 la conducerea ABA Mureș este întocmită, contractul actualului interimar expirând chiar luni.

Desigur că nu contează că împotriva lui Bratanovici este începută o cercetare disciplinară pentru folosirea activelor și angajaților instituției în interesul partidului, pesedistul trebuie numit. Convenabil, Bratanovici s-a îmbolnăvit când trebuia să fie audiat la comisia de disciplină, așa că ședința s-a amânat până astăzi, concediul medical fiind valabil până ieri, 15 martie. Cum Bratanovici nu s-a însănătoșit, medicul i-a prelungit concediul până, ați ghicit, luni când va fi numit interimar. Să vedem atunci cum îl vor mai ancheta subalternii lui din Comisia de disciplină. În același timp, Bratanovici nici nu poate desființa decizia predecesorului său în ceea ce-l privește, pentru că ar comite infracțiunea de conflict de interese. Așa că cercetarea sa disciplinară merge mai departe. Pariu că va fi mușamalizată și minciuna lui Bratanovici și abaterea disciplinară?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.