Acasă Actualitate Discursul Olguței prin care incită la ură împotriva noului ministru al Muncii...

Discursul Olguței prin care incită la ură împotriva noului ministru al Muncii demontat de ISCIR: liftul poate funcționa în siguranță fără liftieră

DISTRIBUIȚI

După ce însăși liftiera concediată de firma privată la care lucra a demontat minciunile din emisiunea lui Mihai Gâdea, detalii AICI, iar petiția inițiată de fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu trecut la PSD „pentru salvarea liftierei” a strâns abia puțin peste 100 de semnături, scandalul întreținut de mahalagioaica Olguța Vasilescu atinge noi culmi ale penibilului.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit cu precizări legate de liftiera de la minister, arătând că, odată expirat contractul cu firma la care aceasta era salariată, nu a mai dorit prelungirea lui, deoarece ”nu este necesar ca cineva să fie angajat pentru a apăsa pe buton”.

„Regret că s-a ajuns în acest punct, însă în ceea ce mă priveşte lucrurile sunt foarte clare: doamna era prinsă într-un contract pe care Ministerul Muncii îl avea, este angajata unei societăţi comerciale care probabil că va lua cea mai bună decizie pentru domnia sa. În ceea ce mă priveşte – un om care încurajează munca, un om care ştie să-şi respecte angajaţii, un om care ştie să facă echipă cu toţi cei care vin să lucreze pentru eficienţă în sistemul public, nu am simţit nevoia ca acest contract să continue, el expirase, nu am simţit nevoia să-l prelungesc. Pentru mine şi pentru angajaţii din minister nu este necesar ca cineva să fie angajat pentru a se apăsa pe buton. Am verificat la ISCIR, instituţia autorizată să comunice în ce măsură liftul are nevoie de însoţitor şi nu are nevoie de însoţitor. Doamna avea un program limitat, nu era pe toată durata de lucru a unei zile, ca atare liftul oricum era folosit şi fără liftieră pentru că activitatea continua. (…) Regret faptul că s-a ajuns aici şi s-a creat impresia cu doamna sau că am ceva cu oamenii care muncesc serios”, a spus Violeta Alexandru, duminică, la Parlament.
Ea a precizat că liftiera nu este angajata ministerului şi s-a declarat convinsă că decizia cea mai potrivită va fi luată de firma la care aceasta lucrează.

„Personal, nu am simţit nevoia continuării acestui contract pentru că nu am simţit nevoia ca cineva să apese pe buton, respectiv să ţină uşa deschisă atunci când vine ministrul sau când vrea să plece din cabinet. Eu sunt un om normal, aşa am considerat că este bine şi nu am dorit să continui acest contract. (…) Nu am făcut restructurarea din minister cu gândul pe cine să dau afară şi pe cine nu şi am făcut-o cu o judecată orientată către normalitate, eficienţă, supleţe, simplificare a relaţiei dintre oameni şi serviciile oferite de minister. Cred că a venit momentul normalităţii şi al bunului simţ şi eu consider că atâta vreme cât liftul poate continua fără liftieră şi nu este nevoie de acest gen de servicii în minister am luat decizia pe care am luat-o fără să am niciun război personal cu doamna sau să fiu genul de om care să se răzbune pe cineva”, a mai spus ministrul Muncii.

6 COMENTARII

  1. Incurajeaza munca de a apasa pe buton… Interesant! Temă si motiv de ingrijorare pt salariații de la televiziunea infractorului securist voiculescu.

  2. Olguta stie ca sefi si sefuleti PSDisti au mai angajat o groaza de oameni care toaca bani frumosi de la bugetul de stat pentru ca:apasa pe un buton,plimba o coala de hartie dintr-un birou in altul,fac o cafea sefului,altul duce cafeaua,fac sefului masaj de relaxare si tot felul de munci dastea”obositoare”si acum oamenilor astia le este frica sa nu care cumva sa dea ordin”proasta”de la ministerul mumci sa se verifice fiecare ban platit de la bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.