Home Actualitate Cum a demascat liftiera minciunile din emisiunea lui Mihai Gâdea

Cum a demascat liftiera minciunile din emisiunea lui Mihai Gâdea

DISTRIBUIŢI

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, mult mediatizatul caz al liftierei angajate la o firmă privată ce avea contract cu Ministerul Muncii de pe vremea PSD-ului, un subiect care a fost intens dezbătut după ce ministrul Violeta Alexandru a anunțat că personal, nu are nevoie de astfel de servicii și va acționa singură butonul liftului. Șeful firmei care asigura mentenanța liftului și-a concediat angajata și o întreagă nebunie a fost lansată de consilierul Olguței Vasilescu, fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, mutat la PSD, care a lansat și o petiție pentru salvarea dnei Paula, petiție care a strâns doar 1048 de semnături, lumea cu capul pe umeri înțelegând că patronul n-o mai vrea pe dna Paula. dar Olguța și Vasilcoiu sunt disperați că pierde respectivul contract. Oare de ce le-o fi frică pentru că nu există nicio explicație pentru doi oameni care au lucrat în Ministerul Muncii să nu înțeleagă că liftiera nu a fost concediată de la Minister, ci de administratorul firmei private.

Iată cum s-a amuzat CTP de emisiunea lui Gâdea făcută întru salvarea dnei Paula:

Citește și Discursul Olguței prin care incită la ură împotriva noului ministru al Muncii demontat de ISCIR: liftul poate funcționa în siguranță fără liftieră

„Va să zică: respectivii jurnaliști au dezbătut – bine, au zbătut, mai degrabă, pentru că să dezbată nu era nimeni, că toți aveau aceeași părere acolo, nu se punea problema, așa-i acolo, acolo nu vine cineva să… sau dacă încearcă cineva, i se dă la cap imediat; acolo sunt de obicei vreo 10 oameni și nu se deviază de la linie – și vreme de o oră și ceva s-a discutat despre biata văduvă, cu trei copilași, pe care trebuie să-i hrănească și-i hrănea din butonul ăla de la lift pe care-l apăsa și s-a găsit bestia aia de ministru care s-o dea afară…păi, aia-i om?! După aceea, este chemată – pentru a se pune patrafirul pe colivă – este chemată chiar doamna liftieră, în direct, și i se spune: Da, doamnă, știm, știm… Respectivul avea o figură de vulpe otânjită, da, doamnă, știm, aveți trei copilași pe care… La care, asta spune: N-am, domnule, trei copii! (CTP râde în hohote – n.r.) Am numai unul!…A, da, da, aveți numai unul, da, sigur, dar totuși, aveți un copil în întreținere! Nu, nu-l am în întreținere, că e mare, domnule, se întreține singur! Disperare mare în studio: domnule, ce facem, că moare știrea, se usucă lacrima spectatorului, ce facem?” – a povestit CTP.
Citește continuarea pe DIGI24

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.