Acasă Actualitate Ciolacu a anunțat că Meleșcanu ar demisiona din funcția de președinte al...

Ciolacu a anunțat că Meleșcanu ar demisiona din funcția de președinte al Senatului. Rămâne de văzut dacă lingăul chiar renunță la ciolan

DISTRIBUIȚI

Teodor Meleșcanu va rămâne în istorie ca un lingău al lui Nicolae Ceaușescu și apoi al tuturor urmașilor comuniști ai dictatorului începând cu Ion Iliescu și continuând cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. Deși spunea că el așteaptă motivarea deciziei CCR și apoi va vedea dacă demisionează, la presiunea PSD, Meleșcanu și-ar fi anunțat azi demisia.
Marcel Ciolacu a declarat,vineri,că Titus Corlățean este propunerea Comitetului Executiv pentru președinția interimară a Senatului, dar decizia aparține grupului social-democrat de la Senat. Președintele interimar al PSD a mai spus că Teodor Meleșcanu și-a exprimat dorința de a demisiona de la Senat.

„Am luat hotărârea ca până la motivare CCR cu privire la președintele Senatului ca unul dintre președinți să aibă și atribuțiile de președinte. Propunerea Comitetului Executiv, dar rămâne decizia la grupul social-democrat de la Senat, este Titus Corlățean. Cred că e una îndreptățită mai ales după victoria de la Comisia de Monitorizare”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

2 COMENTARII

  1. Uite ma Ciolacule si din cauza asta PSDeul este cel mai slab partid politic din Romania,adica tot partidul asta nu poate sa scape de un jeg ci sta la pofta lui,daca Melescanu vrea sa renunte atunci va bucurati si voi daca nu voi nu ii puteti face nimic,probabil pentru ca il suparati pe domnul presedinte de onoare ai PSD caci voua va este frica de ala indiferent de starea sanatati lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.