Acasă Actualitate Într-un eventual tur doi la Capitală Tăriceanu l-ar susține pe Nicușor Dan

Într-un eventual tur doi la Capitală Tăriceanu l-ar susține pe Nicușor Dan

DISTRIBUIȚI

ALDE va încheia alianţe în special în localităţile mai mici.
„Astăzi am făcut o videoconferinţă cu organizaţiile din ţară şi mi-au spus: ‘Dar eu în comuna cutare vreau să fac alianţă cu nu ştiu cine…’, (…) E liber (la alianţe, n.r.). Pe plan local trebuie să se asigure guvernarea localităţii. Nu asta e problema. Sigur că în marile oraşe, acolo unde votul e preponderent politic, acolo o să fim foarte atenţi. Şi v-am spus: drive-ul este pe a merge singuri în alegerile locale”, a zis joi seara Călin Popescu Tăriceanu, într-o emisiune TV.

În acest sens, Tăriceanu a adăugat că la Bucureşti ALDE are şi variante proprii de candidaţi, dar că într-un eventual tur doi, el ar fi înclinat să îl susţină pe Nicuşor Dan, apreciind că acesta este „serios, perseverent, dedicat”.

„Eu aş fi destul de deschis şi înclinat – cel puţin personal, nu ştiu colegii mei, nu ştiu electoratul nostru – dar eu aş fi dispus, de exemplu, să îi dau sprijin”, a precizat Tăriceanu.

Nicușor Dan este cel mai deștept politician român obținând doi ani la rând Medalia de aur cu punctaj de 100% la Olimpiada Internațională de Matematică. Sursa: https://www.imo-official.org/participant_r.aspx?id=1571

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.