Acasă Politic A doua mutare surpriză a PER: fuziune cu cel mai important partid...

A doua mutare surpriză a PER: fuziune cu cel mai important partid regional, condus de Mircea Andrei

DISTRIBUIȚI

Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, bate palma cu fostul senator Mircea Andrei, 55 de ani, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel, singurul partid regional care, la alegerile locale din 2016, a depășit scorul de 5% și a intrat in Consiliul Județean Argeș. Captura este importantă pentru PER, deoarece s-a produs și fuziunea cu PAM care are aproximativ 70 de consilieri, locali și județeni, ceea ce înseamnă că în județul Argeș, Partidul Ecologist Român are, de-acum, o opțiune categorică pentru un scor electoral foarte bun. Începând de astăzi, 31.01.2020, avocatul Mircea Andrei, fost procuror, este Secretarul General al Partidului Ecologist Român.

Pe surse, se știe că venirea lui Mircea Andrei la PER este doar unul din transferurile de foști PDisti sau PDListi care vor trece la PER. Se discută despre organizarea a cel puțin 8 județe, in care PER va primi, în rândurile sale, foști președinți de organizație.

Până in prezent s-a aflat numele fostului senator PD-L și prefect, Marius Necula, care preia funcția de Vicepresedinte Regional PER, pe zona Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.