Home Actualitate DNA a solicitat documentele privind contractele cu avocați încheiate în mandatul lui...

DNA a solicitat documentele privind contractele cu avocați încheiate în mandatul lui Tudorache-Diamant

DISTRIBUIŢI
„Anul trecut în luna noiembrie am abrogat hotărârea prin care fosta administrație PSD a externalizat serviciile juridice din Poliția Locală Sector 1. Acum, procurorii DNA au solicitat Primăriei Sectorului 1 să le predăm toate documentele privind serviciile juridice plătite de Poliția locală a Sectorului 1. Și noi vom da curs acestei solicitări.
Recapitulare:
Avocatul fostului primar a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliția Locală pentru servicii juridice cu toate că instituția are un Serviciu Juridic. De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acțiunile mele în campanie și încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante. Tot doamna respectivă a dat în judecată prin Poliția Locală niște jurnaliști independenți pentru că au avut curajul să publice date din SICAP (adică publice) despre jaful din banii publici.
V-am mai prezentat în trecut că în Poliția Locală a fost un grup infracțional organizat și am reușit cu greu să reorganizăm această structură. Vă spun: Noi vom continua reforma administrației și nimic nu ne va sta în cale.
Acest domn avocat a atacat în Justiție Hotărârea prin care Poliția Locală a Sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe. Și a pierdut.
Acum, înțelegeți de ce sunt atât de disperați cei din PSD și trompetele lor mediatice?
Vor referendum să mă demită? Nu-i nimic. Să încerce.”, a anunțat Clotilde Armand.

1 COMENTARIU

  1. Este un ghid de buna practica in materie de sifonare calificata – prin intermediul gulerelor albe a banului public, cea mai eficienta solutie pentru politicienii nostri, indiferent de apartenenta lor prin care in mod legal, din astfel de matrapazlacuri praduiesc la propriu bugetul de stat.
    Chiar credem ca ce a facut acel primar PSD-ist Tudorache este un aspect singular in Romania, eu cred ca are acoperire legala si intuiesc ca in fapt este un fenomen generalizat, copiat si pus in practica de majoritatea primarilor sau sefilor de consilii judetene, sau poate ca ma insel.
    Ce daca intr-o institutie publica, primarie, consiliu judetean ai angajati, servicii de consultanta juridica sau de promovare a turismului incadrate cu tot felul de pile, amante, etc. daca domnul primar, presedinte de consiliul judetean decide ca serviciile respective sa fie acordate contra unui comision extrem de generos catre asa zisi profesionisti – adica avocati de famili, asa zisi manageri in promovarea turismului pusi in dependenta de mirosul banilor, etc..
    In fapt ce este mai bine si mai util pentru un primar sau presedinte de consiliu judetean sa nu fie intrebat de ce nu a a tras fonduri europene pentru a construi o scoala moderna, baze sportive, de ce nu a construit unitati medicale la standarde aferente acesteui secol, de ce refuza sa racordeze la reteuaua de transport a gazelor pe locuitorii din propria sa comuna pentru a scoate oamenii din evul mediu in materie de incalzire, etc..

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.