DISTRIBUIŢI

La preluarea mandatului de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a prezentat sumele cheltuite de Compania de Investiții și Dezvoltare în Sănătate a Consiliului Local Sector 1 pentru promovarea unui clip care prezenta o machetă de spital. Astfel, 300.000 de euro au fost cheltuiți de fostul primar Daniel Tudorache pentru o investiție care se află în faza de licitații, la televizor fiind prezentată o machetă ca un spital funcțional.

Cea mai mare sumă a primit-o postul de televiziune B1TV,100.050 Euro pentru 667 spoturi, apoi Realitatea Tv cu 100.000 de euro, site-ul Luju a primit 50.000 de euro, Luis Lazarus Live a primit 30.000 de euro pentru promovare, Romania TV și Digi24 câte 69.000 de lei pentru 75 de spoturi.

Clotilde Armand a anunțat astîzi că „procurorii DNA au deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar al Sectorului 1 și a administrației PSD. Este vorba despre modul în care o companie înființată de fostul primar & angajații primărie au încheiat, printre altele, contracte de sute de mii de euro cu principalele televiziuni de știri și cu mai multe site-uri apropiate de PSD pentru a face publicitate unei machete de spital.
Urmărirea penală pentru: trafic de influență, abuz în serviciu, fals și constituire de grup infracțional organizat.
De asta sunt unii pesediști atât de disperați și vor să ne demită. Pentru că nu mai curg banii cetățenilor către televiziunile și firmele lor de casă. Nu-i nimic. Nu ne lăsăm. Mergem tot înainte. Până la capăt.”, promite Armand.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.