Acasă Actualitate DNA: Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, inculpat într-un dosar...

DNA: Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, inculpat într-un dosar de șantaj

DISTRIBUIȚI

Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, este urmărit penal pentru șantaj, fiind acuzat că a amenințat administratorul unei firme că va da în vileag fapte presupus compromițătoare dacă nu va semna un contract în condițiile impuse de el, a anunțat, joi, DNA.
Antena 3 a relatat, pe pagina online, că din informațiile pe care le-a obținut neoficial, acuzația pare să fie bazată pe o plângere făcută de RCS-RDS. În urma acestei plângeri, SRI și DNA ar fi organizat o acțiune de supraveghere a convorbirilor telefonice și personale purtate de Sorin Alexandrescu, în încercarea de a-i fabrica un dosar de șantaj.
Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat, într-un comunicat de presă, că procurorii fac cercetări penale față de George Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de șantaj.
Potrivit rezoluției de începere a urmăririi penale întocmită de procurori, în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, George Sorin Alexandrescu "a constrâns un administrator al unei societăți comerciale să semneze un contract în condiții prestabilite, impuse de inculpat, sub amenințarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromițătoare pentru persoana în cauză".
Dosarul a fost constituit ca urmare a denunțului părții vătămate, a precizat DNA.
Procurorii i-au adus la cunoștință lui George Sorin Alexandrescu acuzațiile din acest dosar.

Mihaela Dobrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.