DISTRIBUIȚI
badiu

Pe 20 ianuarie, DNA anunța că percheziționează 3 instituții publice situate în municipiul București, la o oră după ce Nicușor Dan spunea într-o conferință de presă că în acel moment se desfășoară percheziții la Primăria Capitalei. Timp de două zile, televiziunile apropiate de PSD au prezentat pe surse că vizate ar fi angajările consilierilor lui Nicușor Dan la diverse instituții din subordinea primăriei.

Când peste tot e uns foarte bine, nu scârțâie nimic la TV despre Apostol

O singură instituție a fost protejată de televiziunile mogulilor cu interese financiare în sănătate în cadrul atacurilor din oră-n oră la adresa lui Nicușor Dan: ASSMB, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, unde procurorii însoțiți de mascați stătuseră peste șase ore.
Printre alte documente căutate în dosarele instituției au fost identificate și ridicate actele care au legătură cu venirea lui Cristinel Badiu ca director interimar în ASSMB și organizarea concursului de definitivare pe post. La concurs, Badiu a fost singurul candidat, condițiile fiind dedicate acestuia.
Ziarul Curentul a relatat în ediția din 21 iulie despre o ședință ce avea loc la ASSMB pentru ajustarea condițiilor de concurs în favoarea lui Cristinel Badiu și a doua zi, sub bagheta magică a Directorului General interimar al ASSMB, JR Vasile Apostol, doctorul Badiu a fost declarat admis. Detalii AICI.

Badiu e fiul unei celebre funcționare de spitale

Vineri, 4 februarie, începe un alt concurs la care Badiu este singurul candidat, cel de conferențiar la UMF.

Jurnaliștii Cătălin Antohe și Roland Cătălin Pena au dezvăluit că deși abia a ajuns șef lucrări, în octombrie 2020, într-un an și patru luni Badiu va ajunge conferențiar, fără activitate didactică și suspendat de la Spitalul Bagdasar Arseni. „Deci nu a mai efectuat intervenții chirurgicale și nici nu a mai avut activitate didactică practică cu studenții și medicii rezidenți de mai bine de un an. În aceste condiții se ridică întrebarea: Ce-l recomandă pe Cristinel Badiu pentru gradul de conferențiar universitar la care candidează, fără concurență, în cadrul concursului organizat de UMF „Carol Davila” pe 4 februarie 2022?” se întreabă jurnalistul Roland Pena. Detalii AICI
Răspunsul a fost dat de surse medicale pentru ziarul Curentul: Mama lui Cristinel, Eugenia Badiu, o economistă unsă cu toate super alifiile, a fost director financiar contabil pe la diverse spitale din București, combinatoare perfectă bine înfiptă la PSD, femeia fiind în prezent plantată la Compania Municipală Medicală. Eugenia l-a băgat pe Cristinel sub aripa protectoare a profesorului de chirurgie Grigorean Valentin Titus, membru în comisia de concurs și un apropiat al profesorului Mircea Beuran care și conduce comisia de mâine. Reamintim că Mircea Beuran e judecat pentru luare de mită după ce DNA l-a inculpat. Așadar inculpatul Beuran îl va unge conferențiar pe cercetatul (deocamdată) Badiu.

Au ce învăța viitorii medici de la cei doi pe linie de etică și morală.

2 COMENTARII

  1. In aceste zile la Spitalul Filantropia se desfaoara un concurs pentru un post de sef sectie dar si conferentiar UMF pe gineco. Desi este in desfasurare cunoastem deja cine il va castiga si anume o doamna Mehedinteanu, pila decanului si rectorului UMF-istanului.

  2. Vai de tara asta,din cate am citit si vazut la stirile Tv(nu conteaza ziarul in care am citit nici televiziunea)un tip sau tipa care ajunge intr-o functie de decizie isi face de cap de parca Romania ar fi un stat fara legi,legile se aplica doar cand unu cu functie vrea sa se razbune pe alt rival;a ajuns Romania exact ca bandele de interlopi care sunt fiecare cu felia lui sau ca mafioti care tot asa,acolo unde sunt si-a impartit fiecare clan zona de influenta,tot asa se pare ca lucreaza si parlamentari cu pensiile alea speciale si astia merg pe principiul,de cine avem nevoie cand nu om mai fi senatori sau deputati sau cui trebuie sa le dam ca sa nu ne creeze probleme.
    Nu stiu daca este chiar asa,dar mie de la distanta asa mi se pare,se poate sa gresesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.