Home Actualitate Surse: Ședință la ASSMB pentru ajustarea condițiilor de concurs în favoarea lui...

Surse: Ședință la ASSMB pentru ajustarea condițiilor de concurs în favoarea lui Cristinel Badiu

DISTRIBUIŢI

Astăzi la ora 14 expiră termenul până la care se pot depune dosarele la concursul organizat de ASSMB pentru ocuparea funcției de DIRECTOR DIRECȚIA MANAGEMENT ȘI STRUCTURI UNITĂȚI SANITARE. Surse din instituție ne-au declarat sub protecția anonimatului că anunțul și condițiile de participare au fost creionate special pentru Cristinel Badiu, consilierul pe probleme de sănătate al lui Nicușor Dan. Acesta se vrea primul pas în instalarea lui Badiu la șefia ASSMB, omul lui Firea, Vasile Apostol, fiind pe făraș.
Planul lui Badiu este ca mai întâi să se definitiveze în ASSMB pe acest post pe care de câteva luni îl ocupă temporar prin numirea semnată de Vasile Apostol și Nicușor Dan, pentru ca apoi, tot prin decizia primarului general să fie avansat în funcția de director general.
Deși acest post a fost ocupat până acum două luni de o juristă, Aurora Ghinea, condițiile specifice de participare la concurs sunt:
– diplomă de licență în Medicină,
– 15 ani vechime în specialitate
– 6 luni vechime în funcție de conducere într-o instituție publică
– certificat de absolvire curs de perfecționare în management sau management sanitar, agreat de Ministerul Sănătății și stabilit prin ordin al ministrului Sănătății.

Din greșeală sau intenționat de cineva care a vrut să bage bețe-n roate, a fost introdusă între condițiile de concurs vechimea de 6 luni în funcție de conducere într-o instituție publică, pe care chirurgul Cristinel Badiu nu o îndeplinește.
Așa că astăzi, într-o ședință specială la ASSMB, se va oferi o derogare de la condiția de vechime pentru ca Badiu să se poată înscrie la concursul pe care-l va câștiga și care-l va propulsa în fruntea instituției.

Informația că Badiu este directorul interimar nu apare pe site-ul assmb.ro, unde figurează în continuare Ghinea, tocmai pentru a părea că nu-și organizează singur concursul.
Ce, nu-i bine să ai pile? Totul se ajustează pentru tine! Citiți CV-ul lui Badiu AICI.

Citește și Pentru șefia Spitalului Colțea se luptă două fine de baștani și un „cel mai bun prieten”

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.