DISTRIBUIŢI

Sălile de bronhoscopie nr.2 și nr.4 de la Institutul Marius Nasta au uși noi-nouțe. Frumoase și sclipitoare, ușile se deschid ambele în exterior așa cum scrie mare și pe ele sub cuvântul ATENȚIE!

Revoltați, avertizori de integritate din institut ne-au declarat: „Până acum ușile se deschideau în interior. Acum se deschid una în alta. Dacă cineva vrea să iasă dintr-una din săli, trebuie să întredeschidă ușa și să strige: „E cineva?” ca nu cumva să-l lovească pe cel care vrea să intre sau să iasă pe ușa de la sala cealaltă. Ați văzut ceva mai penibil?”, ne-a declarat sub protecția anonimatului un cadru medical.

„Aceste laboratoare de bronhoscopie sunt cele mai accesate din țară. Am putea spune că sunt aproape unice. Aici vin pacienți critici, inclusiv copii, care pot face stop oricând. Cum să îl mai zdruncini și dintr-o lovitură cu o ușă?”, ne spune un alt cadru medical.

„Am ajuns la capătul puterilor. În spitalul ăsta nici apă plată nu au bolnavii operați de unde cumpăra. Pot bea apă doar de la robinetul care e alimentat din puț. Era de zeci de ani un chioșc în curte dar nu era cine trebuie și Mahler l-a desființat. Automatele de cafea și cele cu produse au fost și ele scoase. Acum nu mai există nimic. Acum bolnavii ca să-și ia o apă ies ilegal din spital și atunci testul COVID de la internare e inutil”, ne spune un al treilea cadru medical.

„Noi muncim în mediu periculos de TBC, iar fosta directoare ne adusese și automat cu fresh de portocale cu 5 lei paharul. Acum a adus cineva un stand cu bidon de apă dar bolnavii nu au acces. Atâta țopism ca la Nasta nu am văzut. Uitați și dvs. poză din încăperea în care se ține raportul de chirurgie. Sunt rămase de la bolnavi, dnei manager i-au plăcut tare mult și le-a întins. Estimez că are acasă și Răpirea din Serai.”, ne spune indignat un alt cadru medical, arătându-ne și poza cu cele două cuverturi.

În Institutul Marius Nasta majoritatea cadrelor medicale sunt foarte nemulțumite și ne bombardează cu informații, fotografii și documente dar există și o mână de doctori care o sprijină slugarnic pe Mahler, iar aceasta le face diverse favoruri: de la crearea unui post special în spital pentru pila din provincie a profesorului Cordoș, la nesemnarea apelului pentru un proces de recuperare a prejudiciului de la o doctoriță, căreia nu-i dăm numele pentru a nu interfera cu dosarul deschis în acest caz pentru abuz în serviciu, Beatrice Mahler refuzând să semneze cererea de apel deși judecătorii i-au acordat un termen de două luni să o facă.

Pentru a rămâne scris, pila din provincie a profesorului Cordoș este doctorul M.D. care va câștiga concursul de asistent universitar ce urmează să aibă loc între 13.09-19.09.2021.

 

2 ARII

  1. ESTE FOARTE NORMAL.
    ACHIZITIILE SUNT FACUTE DE PERSONAL ADMINISTRATIV SI MANAGERIAL CARE NU TRECE PRIN CIRCUITELE MEDICALE,
    ADICA NU LUCREAZA….CU PACIENTII, 🙂

  2. Sistemul medical public este capusat din două direcții: mafia universitară și clientela politica. Sistemul medical public este mai privatizat decat sistemul medical privat.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.