Acasă Actualitate Dosarul TELDRUM a fost redeschis de judecătorii ÎCCJ

Dosarul TELDRUM a fost redeschis de judecătorii ÎCCJ

DISTRIBUIȚI

Judecătorii ÎCCJ au redeschis dosarul Teldrum la cererea DNA făcută pe baza unui raport OLAF.

Dosarul îl vizează pe Liviu Dragnea, dar şi pe alte persoane: Mugur Bătăuş, Victor Piperea, Gheorghe Giui, Ion Mirancea, Victoriţa Păscuţu şi Marian Fişcuci.

Marian Fişcuci a fost trimis în judecată de DNA într-un alt dosar, în decembrie 2017, fiind acuzat de evaziune fiscală, fiind pus sub acuzare şi în dosarul „Tel Drum”, aflat pe rolul DNA, în care este cercetat Liviu Dragnea.

În dosarul „Tel Drum” sunt cercetaţi penal şi Mugur Bătăuş şi Victor Piperea, funcţionari în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman.

O altă cauză care vizează Tel Drum este pe rolul Tribunalului Teleorman. Cererea a fost înregistrată pe 6 iulie, următorul termen fiind stabilit pentru 2 octombrie. Intimații din dosar sunt SC Modul Proiect SA Alexandria, Asociația Tel Drum SA- Euroconstruct Trading 98 SRL și Gudei F. Doru Cătălin.

Cauzele menționate au legătură cu dosarul Tel Drum, aflat la DNA în faza de urmărire penală, în care este cercetat și Liviu Dragnea. Respectivele dosare au fost închise anterior, însă procurorii cer redeschiderea lor pentru ca dosarul Tel Drum sa poată fi trimis în judecată fără a exista două soluții diferite pe aceeași faptă, respectiv inculpare și clasare, cum este situația în prezent.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.