Acasă Educație Și manualul de matematică pentru clasa a VI-a este plin de greșeli....

Și manualul de matematică pentru clasa a VI-a este plin de greșeli. Directoarea Generală a #EDP refuză să demisioneze

DISTRIBUIȚI

Exerciții fără înțeles, probleme care nu pot fi rezolvate, operații greșite sau date incomplete – apar în unul din manualele de Matematică de clasa a VI-a scoase de editura unică a Ministerului Educației. Toate aceste manuale sunt făcute pe 24 milioane lei, în baza unui contract atribuit direct de Ministerul Educației către Editura Didactică și Pedagogică din subordine, după ce Curtea Constituțională a declarat neconstituțională înființarea editurii.
Profesori și editori au semnalat EduPedu.ro o serie de greșeli în manualul de Matematică al Editurii Didactice și Pedagogice, care astăzi este pe băncile copiilor. Vezi greșelile din manualul de matematică la edupedu.ro.

 

2 COMENTARII

  1. E JALE CE S-A AJUNS IN INVATAMANT , MANUALE DE ENGLEZA NU SUNT, MANUALE DE FRANCEZA NU SUNT , MATEMATICA GRESITA SI MAI VRETI SA FACETI CAPACITATEA SA SE DEA LA TOATE MATERIILE DUPA CE MANUALE SA INVETE COPII DUPA NISTE EDITURI CARE AR TREBUI DESFIINTATE LA FEL SI PROFESORI CARE FAC ACELE CARTI AR TREBUI DATI AFARA SI SA FIE CERCETATI DISCIPLINAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.