Acasă Actualitate Două societăţi aflate în relaţii contractuale cu Primăria Sectorului 1 penalizate pentru...

Două societăţi aflate în relaţii contractuale cu Primăria Sectorului 1 penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate

DISTRIBUIȚI

Primăria Sectorului 1 impune societăţilor cu care se află în relaţii contractuale respectarea termenelor şi a standardelor de calitate în cazul lucrărilor pe care le efectuează.

Administraţia locală a decis să blocheze garanţia de bună execuţie pentru două societăţi care au încheiat contracte cu Administraţia Domeniului Public pentru plantarea de material dendrologic. Este vorba despre ASOCIEREA AMBRO GARDEN S.R.L. & VI.MA.RA. S.R.L & MAXI DESIGN CONSTRUCT S.R.L. şi SOCIETATEA CONSTRUCŢII GENERAL MEDITERRANEA SRL care au plantat în diferite zone ale Sectorului 1 arbori şi arbuşti.

Ulterior, aceştia s-au uscat şi nu au mai fost înlocuiţi conform prevederilor contractuale.

Valoarea totală a garanţiei de bună execuţie este de 942.492,97 lei din care 743.717,96 lei pentru SOCIETATEA CONSTRUCŢII GENERAL MEDITERRANEA SRL şi 198.775,01 lei pentru ASOCIEREA AMBRO GARDEN S.R.L. & VI.MA.RA. S.R.L & MAXI DESIGN CONSTRUCT S.R.L.

‘Toate societăţile care au contracte cu noi trebuie să înţeleagă că nu vom mai tolera nerespectarea prevederilor contractuale şi că nu vom mai închide ochii la încălcarea termenelor şi a standardelor de calitate a lucrărilor. Am decis să blocăm garanţia de bună execuţie la două societăţi care au crezut că pot încasa bani publici fără să-şi facă treaba la care erau obligate prin contract. În Sectorul 1, vremea lucrărilor de mântuială şi a lui „merge şi-aşa” a trecut’, a declarat primarul Clotilde Armand.

Cele două firme ar fi trebuit să planteze arbori şi arbuşti în mai multe zone din Sectorul 1, cum ar fi: Bucureştii Noi, Gara de Nord, Ştirbei Vodă, Mihalache-Turda, Titulescu-Banu Manta, Şos. Pipera, Calea Victoriei, Aviatorilor, Floreasca, Romană etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.