Acasă Actualitate Dragnea nu o mai vrea pe Firea la PMB după ce aceasta...

Dragnea nu o mai vrea pe Firea la PMB după ce aceasta s-a opus ejectării lui Clișeru. Amuzanta Firea vrea să candideze independent

DISTRIBUIȚI

În interiorul PSD s-au acutizat tensiunile dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea după ce prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, i-a contrazis la Parchetul General atât pe ministrul de Interne, cât și pe jandarmi cu privire la ordinul de evacuare a Pieței Victoria, semnat în noaptea de 10 august.

Tensiunile dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea au fost vizibile în ultimele luni, totul culminând cu nunta juniorului Dragnea unde Gabriela Firea, în calitate de primar general, a oficiat doar cununia civilă, dar la petrecerea de la Snagov a lipsit.

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a declarat, luni, că în timpul protestelor din 10 august nu s-a aflat în centrul mobil de comandă așa cum anunțase Carmen Dan, ci ”într-o clădire din clădirile care aparțin de guvern”, iar ordinul de evacuare a pieței a fost dat după miezul nopții.

”Violențele care necesitau restabilirea ordinii publice s-au întâmplat mult mai târziu, când s-a dat foc la fel de fel de elemente de mobilier urban Nu are importanță unde erau. (Ordinul – n.r.) Era de restabilirea ordinii publice. Nu putea să eliberăm un spațiu și pe străzi să se întâmple acte de vandalism sau de terorism. Cred că era după 12 noaptea (când am semnat ordinul – n.r.). (…) Nu știu ce spune MAI și eu spun ce spun eu”, a spus sigură pe ea Speranța Cliseru. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei anunțase că prefectul a semnat ordinul fix la 23.11.

Ea a mai spus că a semnat ordinul de restabilire a ordinii publice pe baza informațiilor de la Jandarmerie.

Dragnea a cerut schimbarea prefectului dar Firea a sărit ca arsă, având în vedere că Clișeru știe absolut tot despre ea și Pandele. Dragnea a amenințat-o că nu va mai fi candidatul PSD la Primărie iar ea a spus că va candida independent, susțin surse din PSD. Sărăcuța ea crede că votanții PSD au votat-o pe ea, nu partidul. Și așa, le iese șmecheria pe nas.

2 COMENTARII

  1. SA PUI UN ASTFEL DE PRIM MINISTRU, ESTE O SFIDARE LA ADRESA CELOR 20 DE MILIOANE DE CETATENI. SA FI MINISTRUL JUSTITIEI SUB DANCILA SI SA FACI EXECUTII POLITICE LA ORDIN ESTE DE ALTA SFIDARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.