DISTRIBUIȚI

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, iubita lui de la acea vreme, Irina Tănase, și o prietenă a acesteia din școala generală, Sânziana-Mădălina Hristache, ar fi plecat spre Maldive, via Sofia, în ianuarie 2019, cu o aeronavă privată plătită din subvenția primită de PSD de la stat – se arată în dosarul cu acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de fostul trezorier PSD Mircea Drăghici cu procurorii DNA, scrie jurnalistul TVR și G4 Media, Alex Costache.

Fostul lider PSD s-ar fi întors, împreună cu Călin Popescu Tăriceanu și Gabriel Vlase (fost deputat PSD și actualul șef SIE) dintr-o vizită din Estonia, în aprilie 2018, cu un avion privat plătit de PSD din subvenția de la stat, deși aveau bilete de avion de linie achitate de Parlament. A doua zi, Dragnea ar fi plecat cu consilierul lui, Paul Ionescu, în vizită în Israel tot cu un avion privat plătit de PSD din subvenția de la stat, deși transportul era achitat de Camera Deputaților. În plus, PSD ar fi decontat sume umflate, se arată în documentele DNA.

Dosarul se află la Tribunalul București și a fost consultat de G4media.ro și Știrile TVR în baza legii 544/2001.

1 COMENTARIU

  1. SISTEMUL POLITIC DE DUPA 1989 ESTE DOMINAT DE IMORALITATE, HOTIE, TRADARE, CURVASARIE, BANDISTISM , MAFIOTISM ETC……………

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.