Acasă Actualitate Profesioniștii: Ministrul PSD al Apărării susține că Austria face parte din NATO

Profesioniștii: Ministrul PSD al Apărării susține că Austria face parte din NATO

DISTRIBUIȚI

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a susținut la un post TV că Austria este stat NATO. Sigur că nimic nu me mai miră la politica altfel pe care ne-a promis-o președintele Klaus Iohannis. Austria nu este stat NATO și are o neutralitate militară încă din anul 1955.

”Sunt țări moderne, cum este și Austria, care face parte din NATO și are un sistem de armată obligatorie. Este o excepție aproape în zonele… Este și o țară cu o populație mică”, a declarat „profesionistul” ministru al Apărării Vasile Dîncu, la Digi 24.

Situația din politica românească a ajuns din ce în ce mai gravă, mediocrii și submediocrii ocupând posturile în care ar trebui numiți de mai-marii politicii profesioniști din domeniile respective.

2 COMENTARII

  1. O fi vorba despre Albania. În orice caz, drumul deschis de altă persoană ministru e larg deschis, iar întrebările ziariștilor ar trebui să curgă, ca în acel caz, către cine l-a promovat și acceptat și pe acest ministru (tov. Cioloș, de ex.) chiar dacă nu-i mai miră nimic ca „simpli cetățeni”

  2. SOCIOLOGI NU POT mai mult AU SI EI LIMITELE LOR OBIECTIVE DE COMPETENTA (cine cu cine se cearta si trebuie sa se impace) .INTR-O FUNCTIE PUBLICA MAI ALES MILITARA SUNT TOTAL DEPASITI…..DACA-I PUI PISTOLUL IN MANA ISI TRAGE DIRECT IN TEASTA ……CA STIE EL DE CE….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.