Acasă Actualitate Drulă: Ne vom opune creşterii abuzive de taxe, inclusiv prin moţiune de...

Drulă: Ne vom opune creşterii abuzive de taxe, inclusiv prin moţiune de cenzură dacă guvernul îşi asumă răspunderea

DISTRIBUIȚI

Preşedintele USR Cătălin Drulă consideră că Marcel Ciolacu nu va merge până la capăt cu asumarea răspunderii pentru pachetul de ordonanţe care creşte taxele şi cosmetizează cheltuielile bugetare.

„De aproape trei luni, Marcel Ciolacu este premierul vorbelor. Anunţă acţiuni spectaculoase doar pe vorbe. Dacă avea curaj să desfiinţeze sinecurile şi să oprească risipa, o făcea până acum, dar nu are. Presiunea din partea clientelei de partid e prea mare. A anunţat sesiunea extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, dar nu a făcut-o pentru că nu îndrăzneşte să supere privilegiaţii”, a spus Cătălin Drulă.

Liderul opoziţiei anunţă că USR va iniţia o moţiune de cenzură împotriva guvernului PSD-PNL dacă Marcel Ciolacu îşi asumă răspunderea pentru creşterea taxelor. Moţiunea de cenzură va reuni toate forţele democratice din Parlament, fără implicarea partidului extremist AUR.

„Vom face evident tot ce ţine de noi să ne opunem creşterilor abuzive de taxe. Dacă va exista această asumare de răspundere, vom chema alaturi de noi toate forţele democratice din Parlament pentru o moţiune de cenzură. USR nu se va alia cu AUR pentru o moţiune de cenzură”, a declarat Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.